r
Nosalty Logó

Babos káposzta kakassal bolondítva

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Babos káposzta kakassal bolondítva
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 778 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 6219 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 124 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2688 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    252 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    448 mg
  • Nátrium
    1755 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    253 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    965 micro
  • Lut-zea
    889 micro
Összesen 778 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    331.6 g

Zsír

  • Összesen
    361.9 g
  • Telített zsírsav
    124 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    955 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    21504.3 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    225 mg
  • Kálcium
    2014 mg
  • Vas
    93 mg
  • Magnézium
    1489 mg
  • Foszfor
    3581 mg
  • Nátrium
    14044 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    145 mg

VÍZ

  • Összesen
    3243.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    608 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    563 mg
  • D vitamin:
    306 micro
  • K vitamin:
    346 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2582 micro
  • Kolin:
    1292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    455 micro
  • β-karotin
    2021 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    7115 micro
Összesen 6219 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    155 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 124 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk és a zsíron megdinszteljük.
  2. Pirospaprikát teszünk rá, pici vízzel felöntjük és a kakashúst rátesszük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A babot jól megmossuk és rászórjuk a húsra .
  4. A kimosott savanyúkáposztát is rátessszük, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje és kb. 2 órát főzzük.
  5. Amikor a víz már elfőtt róla és a bab már puha, rávágjuk a paradicsomot és paprikát és puhára főzzük.
  6. Ekkora már víz nem igen lesz rajta, ezért többször keverjük meg, nehogy odaégjen.
  7. Ha kell utána ízesítünk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8802
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 01.

Ajánló

Ha legközelebb elkészítem egy marék árpagyöngyöt is teszek bele, és Római tálban fogom készíteni. Tálaláskor tejfölt is lehet hozzáadni. Jó étvágyat hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lapult a hűtőben egy feldarabolt kakas. Nem akartam sima kakaspörit főzni, ezért gazdagítottam babbal és káposztával. Mivel én sosem áztatom be a babot ezért kicsit tovább tart a főzés, de a kakasnak úgyis kell bőven idő, hogy megpuhuljon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek