r
Nosalty Logó

Babapiskótás-kávés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Babapiskótás-kávés szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 473 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 3781 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Összesen 226 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    363.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    171 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 473 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    144.7 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2905.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    1083 mg
  • Nátrium
    861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    533.1 g
  • Cukor
    333 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    794.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1380 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    347 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    224 micro
  • Kolin:
    1089 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1364 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1729 micro
Összesen 3781 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Elkészítés

Piskótaréteg

  1. A tojásokat a cukorral együtt elektromos habverővel 10 perc alatt habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. 24 x 39 cm-s tepsit szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  2. 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
  3. A kisült, kihűlt piskótát egy tálcára tesszük. A lekvárral megkenjük. Kirakjuk a rumos kávéba mártott babapiskótával.
  4. A zselatint langyos vízben feloldjuk, és a porcukorral keményre vert tejszínhabba keverjük. A babapiskótára simítjuk és csokidarával vagy reszelt csokival megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24×39
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15182
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Ezt a süteményt a hétvégére sütöttem egy receptes füzetből. Finom volt, ízlett mindenkinek. Javaslom, hogy csak 2-3 evőkanál lekvárral kenjük meg a piskótát, mert a "rakomány" sok volt, és így a lekváron csaknem csúszott tálaláskor. Egyébként nagyon finom, mutatós süti.

Hozzávalók

Piskótaréteg

Babapiskótás réteg

Habréteg

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek