Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Amerikai csokis süti lisztmentesen recept

hozzászólások (39)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 472 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 2836 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 354 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (39)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Maricetta
Maricetta Mon, 2017-03-20 15:18

Kedves Flóra!

Én a hétvégén szeretném megsütni ezt a süteményt és az lenne a kérdésem, lehet csak én vagyok figyelmetlen, de sehol sem találom a sütési időt? Hány percig kell sütni? és honnan tudom ha már kész van? Mivel ragacsos a belseje gondolom a villával szurkálós módszer nem működik. Előre is köszi a segítséget.

Dynnye
Dynnye Tue, 2015-11-10 18:00

Szia!

Elkészítettük. :) Milka csokit (szinte étcsokis, extra kakaósat) használtam, háát, nekem így nagyon édes lett, szóval következő alkalommal valami magasabb kakaótartalmú, keserűbbet választok (magára vessen, aki variál). :D Azt hiszem, picit korán vettem ki a sütőből, de mivel elég öreg a gép, féltem, hogy megég a teteje a sütinek. Így elég lágy, ragacsos maradt a tészta, bár nem mondanám nyersnek. Gyorsan elfogyott a nagy része, csokirajongó és gluténintoleráns barátom például szép adagot betolt belőle. :) Következő alkalommal keserűbb étcsokival, hosszabban fogom sütni, úgy biztos nekem is jobban bejön majd. :)) Szeretem a receptjeid. :)

aszfaltvirág
aszfaltvirág Wed, 2015-12-02 04:09

Ennek a sütinek majdnem folyik a közepe. Jégszekrényben viszont megdermed. Magas kakaótartalmú étcsoki a leg jobb hozzá, még akkor is ha az egy kicsit drágább. :)

amme
amme Tue, 2014-05-20 17:37

én most vettem ki a sütőből.a közepe elég folyós remélem nem rontottam el semmit.én szilikon formában csináltam. alig várom hogy megkóstolhassam.:-)

ADÉL77
ADÉL77 / ADÉL77 Thu, 2014-05-08 19:27

Hát nekem nem sikerült jól. Sajnos a sütőm elég régi darab, ezért megégett az alja és az oldala, a közepe meg nyers maradt, pedig a legkisebben sütöttem, inkább tovább, de borzasztóan leégett. :(

aszfaltvirág
aszfaltvirág Wed, 2015-12-02 04:12

Szerintem azért égett le. Leg közelebb tegyél 1 réteg olajozott zsírpapírt a formádba és süsd picit gyorsabban. A közepének nyersnek kell maradnia, ami jégszekrényben megszilárdul egy kicsit

Virgili
Virgili Tue, 2014-04-08 13:09

én már többedszer csinálom, nagyon szeretjük! több csokit teszek bele (200 g) és egy kis darált diót vagy kesudiót is, olyan 15-20 dkg. Mindenhogyan finom!

Szorsi76
Szorsi76 Sun, 2013-06-16 16:35

Isteni finom!! Habos csokis gyönyörűség!! Én tördeltem bele csokidarabokat, és feldobtam egy kis meggyel....

clveronika
clveronika Sat, 2013-01-12 21:23

Valoban irtó finom lett, és ez egy tokéletes suti-golyo alap lehet, amit majd kokuszlisztbe forgathatunk.

Manó93
Manó93 Mon, 2012-04-30 12:45

Nagyon finom lett, köszönöm!:)) Egy gond van vele: nagyon-nagyon kevés.. Ez a süti valami érdekes átmenet egy bonbon és egy piskóta között. Szerintem sokkal finomabb így, liszt nélkül. Plusz lisztérzékeny vagyok, úgyhogy pláne jól jött ez a recept.

Florabella
Florabella Wed, 2011-06-08 10:44

Szia, Flóra!
Én egyszer a püspökkenyérből hagytam ki a lisztet... hát az nem lett ilyen jó:)
Köszi a receptet, ma biztos megsütöm!

baglyo
baglyo Fri, 2011-02-04 17:54

Köszönöm Neked, Flóra!

Isteni feledkezés volt :)
Ami persze el is várható egy istennőtől, mégha nem is a konyha, hanem a virágok és kertek az ő elsődleges felségterülete...
Csodás csokis nyalánkságért imádkozott ma a család, és lőn... , hála érte!

Bató Edit
Bató Edit Thu, 2011-02-03 11:29

Szia Flóra!
Isteni ez a kis "figyelmetlenség"... Egyszer már én is elkövettem, de nem bántam, mert nagyon finom volt. Üdv.Edit.

Flóra
Flóra / Flóra Thu, 2011-02-03 21:16

Kedves Edit!
Néha tényleg az ilyen kis figyelmetlenségekből lesznek a csodás finomságok :))
Üdv: Flóra

472
vaj 12 dkg
porcukor 22 dkg
1 csipet
tojás 6 db
étcsokoládé 13 dkg