Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-áfonyás-banános muffin recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 167 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 12 adag *

összesen: 2029 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 153 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csoknya
csoknya Wed, 2016-12-07 10:35

Nagyon megörültem a receptnek, hiszen egy egészséges, vitamindús süteményt szerettem volna, de hatalmas lett a csalódásom, mert keserű lett!! Minden alapanyag friss, a megadott adagot tettem bele mindenből, külsőre tökéletes, de ehetetlen. Mi lehet az oka?

witch
witch / witch Thu, 2016-12-08 14:41

Nagyon sajnalom, hogy ehetetlen lett! :o(
Ha minden alapanyag friss volt, akkor csak arra tudok tippelni, hogy a citromtol lett keseru. A sarga reteget szabad lereszelni a hejabol, kozvetlenul alatta van az a feher hartya, ami keseru.

eViki
eViki Fri, 2015-06-05 09:13

Én 20-25 percig sütöttem légkeverésessel 180 fokon, szilikonos sütőbe. Nem ragadt bele, elég jól átsült, nagyon finom lett! :) (Raktam bele még egy kis kókuszreszeléket is, és véletlen kihagytam belőle az olajat :) )

witch
witch / witch Fri, 2015-06-05 15:26

Most mar nekem is van szilikonos muffin tepsim, majd kiprobalom, hogy mukodik azzal. Koszi, hogy megirtad a tapasztalatod! :o)
Nagyon orulok, hogy izlett, egeszsegedre!
A kokuszreszelek nagyon jo otlet, hmmmm, nyami. :)) Igy az olaj nem is volt erdekes, hogy kimaradt, mert a kokusz eleg zsiros.

wannabe chef
wannabe chef / wannabe chef Tue, 2014-10-21 11:39

Nem tudom milyennek kellene lennie es meddig kellene sutni. Kiolajoztam a format, de nekem beleragadt igy is. A kozepe kicsit nyersnek tunik, de igy is finom, sot, nyersen is finom a tesztaja! Legkozelebb muffin papirba kanalazom, inkabb arra ragadjon, mint a formaba! :)

witch
witch / witch Tue, 2014-10-21 12:35

En tuprobaig sutok altalaban, de mas recepteknel olvasva ez valtozo, suto fuggo. Ha nyersnek tunik a kozepe, az pedig az almatol fugg, hogy milyen leveses. Nemreg ugy jartam, hogy az almas pite alja elazott, pedig van vagy 25 eves tapasztalatom vele, de az alma annyi nedvesseget engedett. A tepsibol kiszedni, talan ugy konnyebb, ha hagyjuk egy kicsit hulni, de nalam az is olyan onfeju, egyszer ki tudom szedni, mert hagyja, egyszer meg nem. :o)
Azert orulok, hogy izlett, koszi, hogy megirtad!
udv:witch

167
zabpehely 15 dkg
finomliszt 7 dkg
teljes kiőrlésű liszt 8 dkg
sütőpor 2 teáskanál
1 csipet
fahéj 1 teáskanál
banán 2 közepes db
tej 175 ml
repceolaj 2 ek
méz 10 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
citromhéj 0.5 citromból nyert
alma 2 kis db
vörösáfonya 5 dkg