Szia!
Én a kisfiammal készítettem, nekünk jól sikerült és nagyon ízlett mindenkinek.
Nagyon könnyű lett és imádom, hogy vaj és liszt sem kell bele. Köszi :-)
Valóban nem szabad frissen enni, mi vártunk vele kb. 2 órát. De akkor mar nagyon jo volt az állaga. Szerintem ki fogom próbálni más gyümölccsel is, mert páromnak nagyon bejött az állaga.
tegnap megcsináltam ezt a tortát. Kb. 45 percig sütöttem, a teteje szépen megpirult, de belül még mindig kicsit lágy volt - úgymond enyhén folyós.
Ma ettük meg a maradékot és azt kell mondanom, hogy ma viszont tökéletes volt. Ízre és állagra is mérföldekkel jobb volt, mint frissen. Ma már sokkal jobban kiérződött a túró íze is, mint tegnap.
Lehet legközelebb úgy csinálom meg, hogy nem belerakom az áfonyát, hanem mártást készítek belőle és azzal nyakonöntöm tálaláskor.
Kedves Via!
Most akadtam a receptedre, es orultem, mert elso olvasatra konnyu es egyszeru. Aztan elolvastam a hozzaszolasokat es megijedtem kisse. Itt ult az afonya a hutoben es mar nagyon csinalni kellett vele valamit... A recepted pedig kezenfekvonek tunt, mert minden hozzavalo meg volt. Vegul, mikor mar osszekevertem a hozzavalokat, akkor arra gondoltam, h sokan panaszkodtak, h hig, h nem sult at, kanallal lehetett kiszedni a formabol es nekem is ugy tunt, h ez nem massza, hanem annal sokkal folyekonyabb. Fogtam egy keves zabpelyhet es hozzakevertem a hig masszahoz es ugy toltam be a sutobe, raadasul a maradek afonyat folfoztem szosznak. Prima kis suti kerekedett belole:)) Koszonom!
Úgy látszik ez egy megosztó recept. Nekem liszt nélkül is tökéletes volt, sőt azóta többször készült, másféle gyümölccsel is, bár mi nem azonnal, forrón ettük, hanem hagytuk szikkadni egy kicsit. Örülök, hogy zabpehellyel is finom; köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat. :)
Hozzászólások (17)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Szia!
Én a kisfiammal készítettem, nekünk jól sikerült és nagyon ízlett mindenkinek.
Nagyon könnyű lett és imádom, hogy vaj és liszt sem kell bele. Köszi :-)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. szeptember 12-én kiemeltük cikkünkben: 12 gyönyörű túrótorta őszi gyümölcsökkel
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. július 6-án kiemeltük cikkünkben: 13+1 gluténmentes torta - nem csak gluténérzékenyeknek
Üdvözlettel, NoSalty
Tegnap megsütöttem a tortát, tettem bele kb 4 evőkanál zablisztet, valami isteni lett! Köszi a receptet!
Valóban nem szabad frissen enni, mi vártunk vele kb. 2 órát. De akkor mar nagyon jo volt az állaga. Szerintem ki fogom próbálni más gyümölccsel is, mert páromnak nagyon bejött az állaga.
Szia,
tegnap megcsináltam ezt a tortát. Kb. 45 percig sütöttem, a teteje szépen megpirult, de belül még mindig kicsit lágy volt - úgymond enyhén folyós.
Ma ettük meg a maradékot és azt kell mondanom, hogy ma viszont tökéletes volt. Ízre és állagra is mérföldekkel jobb volt, mint frissen. Ma már sokkal jobban kiérződött a túró íze is, mint tegnap.
Lehet legközelebb úgy csinálom meg, hogy nem belerakom az áfonyát, hanem mártást készítek belőle és azzal nyakonöntöm tálaláskor.
Liszt nem is kell hozzá?
Nem, ez liszt nélkül készül. :)
hello én valamit elrontottam? nem sül meg:(( igaz fagyasztott volt a gyümi és úgy tettem a tetejére. most mit tehetnék?
Szia,
Nem tudom mi lehet a gond. Fagyasztott gyümölccsel én még nem próbáltam.
Kedves Via,
tegnap elkeszitettem, nagyon finom, guszta, köszönöm a receptet, melyet eltettem a receptkönyvembe.
Üdvözlettel
Marti48
Szia!
Mekkora formában csináltad? Nagyon jól néz ki, szeretném elkészíteni! :)
Szia,
24 cm átmérőjű piteformában készítettem. Jó sütögetést! :)
Via
Már másodszor készül, fincsi!
Szia Ramada,
Örülök, hogy ízlik. :)
Via
Kedves Via!
Most akadtam a receptedre, es orultem, mert elso olvasatra konnyu es egyszeru. Aztan elolvastam a hozzaszolasokat es megijedtem kisse. Itt ult az afonya a hutoben es mar nagyon csinalni kellett vele valamit... A recepted pedig kezenfekvonek tunt, mert minden hozzavalo meg volt. Vegul, mikor mar osszekevertem a hozzavalokat, akkor arra gondoltam, h sokan panaszkodtak, h hig, h nem sult at, kanallal lehetett kiszedni a formabol es nekem is ugy tunt, h ez nem massza, hanem annal sokkal folyekonyabb. Fogtam egy keves zabpelyhet es hozzakevertem a hig masszahoz es ugy toltam be a sutobe, raadasul a maradek afonyat folfoztem szosznak. Prima kis suti kerekedett belole:)) Koszonom!
Úgy látszik ez egy megosztó recept. Nekem liszt nélkül is tökéletes volt, sőt azóta többször készült, másféle gyümölccsel is, bár mi nem azonnal, forrón ettük, hanem hagytuk szikkadni egy kicsit. Örülök, hogy zabpehellyel is finom; köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat. :)