r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos kamutiramisu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dávid
Joghurtos-barackos kamutiramisu
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 420 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3368 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 207 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    415 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 420 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.4 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    324 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    1052 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    380.6 g
  • Cukor
    167 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    578.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1113 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    3321 micro
  • β-crypt
    423 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 3368 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 207 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A görög joghurthoz hozzáadjuk a narancslé felét és hat evőkanállal a porcukorból, és a zseltinfix felét, majd simára keverjük, és félretesszük.
  2. A hideg tejszínt elkezdjük habbá verni, majd amikor már félig felvertük, hozzáadjuk a maradék zselatinfixet.
  3. A tejszínhabot óvatosan hozzáforgatjuk a joghurtos krémhez, és elkeverjük.
  4. A barackokat kimagozzuk, félbevágjuk és robotgépbe tesszük. Hozzáadunk három evőkanál porcukrot és egy evőkanál Aperolt, valamint a maradék narancslevet, majd pürésítjük.
  5. Egy tál alját kirakjuk a keksszel, majd erre jön a krém fele, újabb kekszréteg, arra pedig a barackos szósz. Befedjük a maradék krémmel, és elsimítjuk.
  6. Hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, de legjobb, ha egy egész éjszakát állni hagyjuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 245
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 28425
  • Feltöltés dátuma: 2018. augusztus 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A világ egyik legegyszerűbb sütije, amit bármilyen idénygyümölcsből könnyedén összedobhatunk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek