r
Nosalty Logó

Húsrudak babsalátával

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Húsrudak babsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 1052 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 4205 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 336 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.5 g

Zsír

  • Összesen
    64.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1266.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    586 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    393 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 1052 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198 g

Zsír

  • Összesen
    259.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    120 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    82 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5067 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1059 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    878 mg
  • Foszfor
    2344 mg
  • Nátrium
    545 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    63 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    81 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1573 micro
  • Kolin:
    623 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 4205 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    406 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 336 Kcal

Hozzávalók

A húsrudakhoz

A babsalátához

Elkészítés

A húsrudakhoz

  1. A darált húst a zúzott fokhagymával, olajjal, liszttel és a fűszerekkel összedolgozzuk.
  2. Vizes kézzel kis rudakat formálunk és forró olajban kisütjük.
  3. A salátához a babot leszűrjük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A megpucolt és cikkekre szeletelt lilahagymával összekeverjük.
  4. Az olajat mézzel és a mustárral simára keverjük, és a babra öntjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2079
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsrudak babsalátával
Salamon Csilla 1202 recept

Különleges passzosítás, de finom.

Hozzávalók

A húsrudakhoz

A babsalátához

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek