r
Nosalty Logó

Harcsapörkölt túrós csuszával (Harcsapaprikás 2.)

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Serci
Harcsapörkölt túrós csuszával (Harcsapaprikás 2.)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapörkölthöz

A túrós csuszához

Összesen 1344 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapörkölthöz

A túrós csuszához

Összesen 5370 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapörkölthöz

A túrós csuszához

Összesen 182 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.2 g

Zsír

  • Összesen
    61.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2541.2 g
  • Cink
    329 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    260 mg
  • Vas
    255 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    1109 mg
  • Nátrium
    315 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    33 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    151 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    341 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    441 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 1344 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    317 g

Zsír

  • Összesen
    245.1 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    861 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10165 g
  • Cink
    1315 mg
  • Szelén
    415 mg
  • Kálcium
    1039 mg
  • Vas
    1022 mg
  • Magnézium
    579 mg
  • Foszfor
    4437 mg
  • Nátrium
    1262 mg
  • Réz
    52 mg
  • Mangán
    45 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    432.6 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1887.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    623 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    30 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    130 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    604 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1364 micro
  • Kolin:
    826 mg
  • Retinol - A vitamin:
    457 micro
  • α-karotin
    142 micro
  • β-karotin
    1762 micro
  • β-crypt
    257 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1278 micro
Összesen 5370 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.7 g
  • Cink
    45 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    87 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 182 Kcal

Hozzávalók

A harcsapörkölthöz

A túrós csuszához

Elkészítés

A harcsapörkölthöz

  1. Megtisztítjuk, felvágjuk és besózzuk a halat.
  2. Az összekockázott szalonnát sütni kezdjük, ha kiolvadt a zsírja, kiszedjük a pörcöt, és beletesszük az összevágott hagymát.
  3. Amikor üveges a hagyma, félrehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával. Felöntjük vízzel, beletesszük az összevágott paradicsomot, parikát, és a hal fejét-farkát, ha filéztük a gerincét is.
  4. Sűrűn kevergetve, nagy lángon főzzük az alapot, a vizet pótoljuk, ha szükséges. Közben borsozzuk.
  5. Ha már kezd a hagyma jól megpuhulni, szedjük ki a halcsontokat, tegyük bele az előzőleg besózott harcsadarabokat.
  6. Főzzűk kb fél órát, hogy a végén jó sűrű legyen a szaftja. Lehet belelöttyinteni kevés vörösbort is, nem fől szét a hal olyan gyorsan.
  7. Amikor a halat beletettük az alapba, forraljunk vizet, főzzük ki a tésztát, keverjük össze a túróval-tejföllel. Tálaláskor tegyünk a tésztára a szalonnapörcből. Jó étvágyat hozzá!
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 193
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 98
  • Össznézettség: 129269
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ez az egyik kedvenc halételem.

Hozzávalók

A harcsapörkölthöz

A túrós csuszához

Címlapról ajánljuk

9 pompás főétel, ami pikk-pakk elkészül az airfryerben

Mindegy, hogy ropogós külsejű bundázott ételről, gazdag mártással tálalt szaftos húsról vagy ízletes zöldségraguról van szó, a Philips Airfryerünket szinte bármikor bevethetjük a konyhában. A lenti receptek segítségével egy elegáns vacsorát, de egy baráti brunchot is egyszerűen összehozhatunk.

Hirdetés

További cikkek