r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás kapros túróscsuszával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Harcsapaprikás kapros túróscsuszával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 1216 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 4863 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 205 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.3 g

Zsír

  • Összesen
    59 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2310.4 g
  • Cink
    166 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    133 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    861 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    17 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    397 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 1216 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    245.3 g

Zsír

  • Összesen
    235.9 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    603 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9241.6 g
  • Cink
    664 mg
  • Szelén
    394 mg
  • Kálcium
    986 mg
  • Vas
    531 mg
  • Magnézium
    582 mg
  • Foszfor
    3446 mg
  • Nátrium
    2584 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    27 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    428.3 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1417.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1001 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    68 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    304 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1589 micro
  • Kolin:
    651 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    506 micro
Összesen 4863 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.3 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    13 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    108 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 205 Kcal

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz

  1. A harcsát tisztítjuk, fejét levágjuk és a gerincnél végigvágva lefejtjük a húst a gerincről és kockára vágjuk.
  2. Olajon pirítjuk a kockára vágott szalonnát, a pörcöt kiemeljük.
  3. Hagymát pirítunk,hozzáadjuk a haldarabokat, kevés vizet, a paprikát, paradicsomot kockákra vágva és a leveskockát, végül a paprikakrémet, ha kell utánsózzuk.
  4. Fedő alatt puhára pároljuk a halat.
  5. A liszttel kevert tejföllel habarjuk, még egyet forralunk rajta.
  6. A csuszatésztát sós vízben főzzük, leszűrjük.
  7. Tálaláskor a tészta mellé helyezzük a halat, a túrót, a szalonnapörcöt a tésztára, végül apróra vágott kaporral szórjuk.
  • Receptkönyvben: 401
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 76318
  • Feltöltés dátuma: 2008. november 06.

Ajánló

Ebédre, vacsorára, vendégeknek.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Harcsapaprikás kapros túróscsuszával
Harmathy Ildikó 313 recept

Sok kedvenc halételem közül ez mindenképpen dobogós helyezett! Úgy gondolom dunai eredetű.

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Címlapról ajánljuk

További cikkek