r
Nosalty Logó

Habos sütemény babapiskótával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Habos sütemény babapiskótával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 863 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 8633 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 273 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    44.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    639.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    258 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.1 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    137.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    406 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    122 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 863 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.8 g

Zsír

  • Összesen
    448.8 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    176 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    84 g
  • Koleszterin
    1459 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6394.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    1555 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    2578 mg
  • Nátrium
    1740 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1060.6 g
  • Cukor
    599 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1377.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4313 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    292 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    299 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    918 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4061 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    2378 micro
  • β-crypt
    1224 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2217 micro
Összesen 8633 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 273 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint, cukrot, vaníliás cukrot, sót, citromot és a tojások sárgáját jól kikeverjük.
  2. Beleszitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, simárakeverjük.
  3. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és belekeverjük a masszába.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és előmelegített sütőben sütjük,kihűtjük.
  5. A narancslevet a cukorral és a pudingporral állandó kevergetés mellett felfőzzük, kihűtjük. Rákenjük a tésztára.
  6. A tejszínt felverjük és rásimítjuk a süteményre.
  7. A narancslébe keverjük a rumaromát, a babapiskótákat megmerítjük benne, és a egymás mellé helyezzük a tejszínre.
  8. Tetejét olvasztott csokoládéval díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30x6
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 211
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 28384
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy villámreceptek szakácskönyvben találtam, azért azt nem mondom, hogy percek alatt készen van, de nagyon finom!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek