r
Nosalty Logó

Habos őszibarackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Habos őszibarackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 820 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4097 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 294 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    636.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.6 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    475 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 820 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44.2 g

Zsír

  • Összesen
    277.7 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    940 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3181.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    1134 mg
  • Nátrium
    798 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    362.8 g
  • Cukor
    165 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    407.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2376 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    256 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2303 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    826 micro
  • β-crypt
    136 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    455 micro
Összesen 4097 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 294 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Keverjük össze a lisztet, sütőport és a porcukrot, majd adjuk hozzá a tojást, vajat, vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját. Gyúrjuk sima tésztává, nyújtsuk ki, és fektessük tepsibe majd 30 percig sütjük.
  2. Főzzünk krémet a tejből, cukorból, pudingporból, és állandó kevergetés mellett hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a vajat.
  3. Elkenjük a sütin, majd osszuk el rajta a feldarabolt barackot.
  4. A tejszínt verjük keményre, kenjük a barackos rétegre. Tegyük hűtőbe. Szeletelés után barackot szeletelünk a tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5418
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Habos őszibarackos szelet
Salamon Csilla 1202 recept

Blikk újságban találtam ezt a receptet.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek