r
Nosalty Logó

Gyümölcsjoghurtos fánk

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gyümölcsjoghurtos fánk
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír

A fánk tésztájához

A sütéshez

A szóráshoz

Összesen 1387 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír

A fánk tésztájához

A sütéshez

A szóráshoz

Összesen 5543 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír

A fánk tésztájához

A sütéshez

A szóráshoz

Összesen 419 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    111.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    417.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 1387 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    445.2 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    200 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    158 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1668.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    722 mg
  • Nátrium
    464 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    317.8 g
  • Cukor
    87 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    176 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    318 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    593 micro
Összesen 5543 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 46% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 419 Kcal

Hozzávalók

A fánk tésztájához

A sütéshez

A szóráshoz

Elkészítés

A fánk tésztájához

  1. A tojást kissé felverjük.
  2. A lisztben elkeverjük a sütőport.
  3. A joghurthoz adjuk a porcukrot, a lisztet, a tojást, a csipet sót, a narancslevet és a narancs reszelt héját. Jól összekeverjük.
  4. Nagy serpenyőben olajat forrósítunk és kanállal (vagy habzsákból belenyomva) kis fánkokat szaggatunk. Lefedve sütjük, kb. 1 perc múlva megfordítjuk és fedő nélkül megsütjük a másik oldalát.
  5. Melegen, vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 275
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 47142
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 22.

Ajánló

Sárgabarack lekvárral ajánlom!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyors édességre vágytam és kezembe akadt a Prima konyha egyik száma, amiben rátaláltam erre a gyorsan elkészíthető, kelesztést nem igénylő fánkra. Ajánlom mindenkinek!

Hozzávalók

A fánk tésztájához

A sütéshez

A szóráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek