r
Nosalty Logó

Gazdag parasztreggeli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi
Gazdag parasztreggeli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1606 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3212 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 271 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.5 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3465.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    506 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    892 mg
  • Nátrium
    1821 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    400 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    482 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    809 micro
  • β-crypt
    240 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 1606 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141 g

Zsír

  • Összesen
    186.1 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    853 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6930.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    1013 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    3642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    245.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    800 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    965 micro
  • Kolin:
    752 mg
  • Retinol - A vitamin:
    645 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1617 micro
  • β-crypt
    479 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1025 micro
Összesen 3212 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    587.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 271 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bacont csíkokra vágjuk és serpenyőben elősütjük.
  2. Rádobjuk a felszeletelt lilahagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az apró kockára vágott paprikákat.
  3. Megpároljuk az egészet és hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, kevés só és bors.
  4. 2 db téglalapalakú kerámia edényt kiolajozunk
  5. A levelestésztát kinyújtjuk akkorára, hogy ki tudjuk bélelni a formánkat és még egy kicsit a szélein lelógjon.
  6. Beletöltjük az elkészitett ragut és megszórjuk vastagon a reszelt sajttal.
  7. Két kis mélyedést készitünk a töltelékbe és ide ütjük a tojásokat.
  8. Ráhajtjuk a tésztát, de ne fedje be teljesen, és 200-220C fokos sütőben kb.10-15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 11x18x4
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 869
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 91525
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 10.

Ajánló

A hozzávalókat bátran lehet variálni, ebben a receptben szerepelt konzervkukorica is, de most kihagytam, mert nekünk így jobban bevált. A férjem tálkájába még erőspaprikát is szoktam karikázni. Ez a mennyiség két kis tálkába elég.     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a Tv paprikából lestem el. Nálunk sokszor kerül vasárnap reggel az asztalra. Nagyon laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek