r
Nosalty Logó

Garnélás-lazacos tagliatelle

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Baribon
Garnélás-lazacos tagliatelle
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 617 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3086 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 182 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1480.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    591 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    277 micro
  • K vitamin:
    226 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    301 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1423 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    638 micro
Összesen 617 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    153.3 g

Zsír

  • Összesen
    89.2 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7404.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    463 mg
  • Kálcium
    1033 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    503 mg
  • Foszfor
    2403 mg
  • Nátrium
    2956 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    413.8 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1002 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1323 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    1384 micro
  • K vitamin:
    1130 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1505 micro
  • Kolin:
    533 mg
  • Retinol - A vitamin:
    729 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7114 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3190 micro
Összesen 3086 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    439.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    422 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 182 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha fagyasztott garnélánk van, akkor kiolvasztjuk először, majd szárazra töröljük! (Egy jó óra alatt kiolvad.)
  2. Lobogó sós vízben kifőzzük a tésztát roppanósra.
  3. Míga tészta elkészül, megcsináljuk a szószt. Egy mély serpenyőben felhevítjük a vajat, majd beletesszük a vékonyra felszeletelt fokhagymát, kis idő elteltével beledobjuk a garnélákat és a felcsíkozott lazacot és rányomjuk a fél citrom levét.
  4. Egy-két perc sütés után megszórjuk bőven petrezselyemmel, majd felöntjük a tejszínnel és fűszerezzük: sóval, borssal, metélőhagymávalés a mustárral.
  5. Összeforraljuk,majd beleforgatjuk a lecsöpögtetett tésztát.
  6. Parmezánnal meghintve tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 17500
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 08.

Ajánló

    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Baribon 5 recept

Nagyon szeretem a garnélát és a lazacot külön-külön, gondoltam kipróbálom együtt is. Bevált, nagyon jók együtt!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek