r
Nosalty Logó

Fogasfilé mandulás panírban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fogasfilé mandulás panírban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A halhoz

A pácoláshoz

Összesen 1190 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A halhoz

A pácoláshoz

Összesen 4754 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A halhoz

A pácoláshoz

Összesen 233 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    90.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1528.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    597 mg
  • Nátrium
    356 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    148 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    197 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 1190 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.3 g

Zsír

  • Összesen
    360.8 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    173 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6112.4 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    1429 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    660 mg
  • Foszfor
    2388 mg
  • Nátrium
    1422 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    190.4 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    143 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    787 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    286 micro
  • Kolin:
    779 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 4754 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 233 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A pácoláshoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A tetszőlegesen feldarabolt filéket meglocsoljuk citromlével, és ráöntjük a tejet. Hagyjuk 30 percig a pácban.
  2. A pácból kivéve megsózzuk, és hagyományos módon panírozzuk azzal a különbséggel, hogy a morzsába keverünk 10-15 dkg szeletelt mandulát.
  3. Olajban aranybarnára sütjük. Petrezselymes krumlipürét, tartármártást kínálhatunk hozzá.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 23644
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 22.

Ajánló

A megmaradt kiflit, zsemlét szárítsuk meg, és daráljuk, vagy reszeljük le. Sokkal finomabb morzsát kapunk, mint a száraz kenyérből darált bolti "zsemlemorzsa".

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A fogas az egyik legnemesebb ragadozó halunk. Húsa ízletes, gyönyörű hófehér. Ha már vásárolunk, vagy hozzájutunk egyéb úton, akkor adjuk meg a módját, és ne paprikás lisztben süssük meg! :) Ez egy egyszerű recept a sokféle elkészítési mód közül.

Hozzávalók

A halhoz

A pácoláshoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek