r
Nosalty Logó

Ferrero Rocher cupcake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rosaliacska
Ferrero Rocher cupcake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 1074 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 4294 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 430 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    69.2 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1329.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    301 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.2 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 1074 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    276.9 g
  • Telített zsírsav
    132 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    613 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5316.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    1250 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    498 mg
  • Foszfor
    2238 mg
  • Nátrium
    1203 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.7 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    108.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    912 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    893 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    227 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    586 micro
Összesen 4294 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 430 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előkészítés: 1 éjszakára a bonbonokat a fagyasztóba tesszük. A mascarponét és a mogyorókrémet szobahőmérsékleten tartjuk aznap, amikor el akarjuk készíteni a krémet.
  2. A vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal alaposan elkeverjük.
  3. A lisztet összevegyítjük a sütőporral és a kakaóporral.
  4. A lisztes keveréket fokozatosan hozzákeverjük a vajas masszához, közben hozzáadagoljuk apránként a tejet.
  5. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A muffinformák lyukaiba muffinpapírokat helyezünk és szétosztjuk a tésztát a 12 lyukban. Egy-egy bonbont nyomunk minden lyukba. Nem baj, ha nem lepi el a tészta, majd köré "nő" ahogyan sül.
  6. A forró sütőben tűpróbáig, - kb 15-20 perc - sütjük a sütiket. A tűpróbánál vigyázzunk, hogy ne a bonbont szúrjuk meg, hiszen az téves eredményre vezethet.
  7. Amíg sül, elkészítjük a krémet: A mascarponéba apránként belekeverjük a mogyorókrémet, majd hűtőbe tesszük.
  8. A kisült cupcakeket rácsra szedjük, és megvárjuk, hogy teljesen lehűljenek.
  9. A krémet habzsákba szedjük és kidekoráljuk a sütik tetejét, ízlés szerint dekorcsokival megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6396
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ferrero Rocher cupcake
Rosaliacska 3 recept

Facebookon valaki kiposztolta ennek a dekadens sütinek a képét, persze recept nélkül. Szerkesztettem magamnak hozzá receptet. Diétázóknak nagyon nem ajánlott, abbahagyhatatlan sütemény. Ha véletlenül megéri a másnapot, egy éjszaka hűtőben tárolás csak még ízletesebbé teszi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek