r
Nosalty Logó

Epres cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 533 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4258 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 269 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 533 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.1 g

Zsír

  • Összesen
    235 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2695.9 g
  • Cink
    392 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    305 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    594 mg
  • Nátrium
    733 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    445.1 g
  • Cukor
    307 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    376 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    909 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    38 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    181 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    325 mg
  • Retinol - A vitamin:
    893 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 4258 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    170.4 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 269 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A darált kekszet keverjük össze a barna cukorral és az olvasztott vajjal. Kb. 20 cm átmérőjű, szétszedhető tortaforma aljába nyomkodjuk bele egyenletesen a keveréket.
  2. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  3. Keverjük simára a túrót, és adjuk hozzá keverés közben a többi hozzávalót. Töltsük a tésztalapra és süssük 40-45 percig.
  4. Mielőtt kiszednénk a formából, fél órát hagyjuk hűlni! (Még jobb, ha a sütőben hagyjuk kihűlni).
  5. Az epreket megmossuk, felszeleteljük és kirakjuk a torta tetejét vele. Meghintjük egy kevés szeletelt mandulával.
  6. Tálaláskor eperszörppel, vagy folyékony állagú eperlekvárral locsoljuk meg.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 457
  • Tegnapi nézettség: 21
  • 7 napos nézettség: 88
  • Össznézettség: 42670
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 11.

Ajánló

Szezonnak megfelelően készíthetjük más gyümölcsből is. Áfonyával, barackkal, cseresznyével és málnával például tapasztalatból tudom, hogy nagyon finom. Érdemes kísérletezni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már egy hete azzal rágja a család a fülem, hogy mikor lesz már megint sajttorta. Szerencsére ez egy hálás sütemény, amelyet kedvünkre formálhatunk, alakíthatunk, ízesíthetünk és bármilyen gyümölccsel nagyon finom.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek