r
Nosalty Logó

Egybesült fasírt csirkéből

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Egybesült fasírt csirkéből
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 150 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1493 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 194 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    586.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 150 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.5 g

Zsír

  • Összesen
    91.6 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5866.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    775 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    301 mg
  • Foszfor
    1861 mg
  • Nátrium
    2754 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    325 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    598 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 1493 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    761.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    241 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 194 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, negyedekre vágjuk. A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk.
  2. A csirkemellet néhány darabba elvágjuk, és szintén így teszünk a sajttal.
  3. Az összes hozzávalót késes aprítóba tesszük, és összedaráljuk nem túl finomra.
  4. Egy őzgerincformát kikenünk egy teáskanálnyi kacsazsírral, és a húsmasszát egyenletesen elsimítjuk benne.
  5. 180 fokra előmelegítjük a sütőt hőlégkeverésen. A fasírtot 20-25 percig letakarva sütjük, majd a fóliát levéve róla a tetejét is megpirítjuk. Tálra borítva szépen szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 36x12
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 94
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 32
  • Össznézettség: 8931
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egybesült fasírt csirkéből
Évi néni 1830 recept

Nem volt időm sokat bíbelődni az étellel, így ezt a nagyon kevés időt igénybe vevő változatot készítettem el.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek