r
Nosalty Logó

Csirkés penne Glaser konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirkés penne Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 833 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1669 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 149 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.6 g

Zsír

  • Összesen
    33.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1795 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    731 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    367 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    224 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    602 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6641 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 833 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.2 g

Zsír

  • Összesen
    66.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3590.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    868 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    249 mg
  • Foszfor
    1462 mg
  • Nátrium
    802 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    734 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    365 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    448 micro
  • Kolin:
    322 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1204 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    13281 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 1669 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    316.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1170 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 149 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát fövő sós vízben megfőzzük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, rászórjuk a húst, és magas hőmérsékleten kb. 4 perc alatt körben aranybarnára sütjük. Rászórjuk a hagymát, és további 2-3 percig sütjük. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, és további 1 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük a paradicsommal. Felfőzzük, közepes hőmérsékleten kb. 5 percig főzzük, majd hozzákeverjük a krémsajtot. Sóval, borssal, chilivel fűszerezzük.
  4. A rozmaringot megmossuk, a tüskéket letépkedjük, durvára vágjuk. A mozzarellát vékony szeletekre vágjuk.
  5. A tésztát leszűrjük, elkeverjük a csirkés paradicsommártással, egy tűzálló tálba öntjük. Elosztjuk rá a mozzarellát, megszórjuk a rozmaringgal.
  6. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 18-20 percig gratinírozzuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 521
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 43847
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom tésztaétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek