r
Nosalty Logó

Csirkemellcsíkok citromos-snidlinges pácban

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Csibedina
Csirkemellcsíkok citromos-snidlinges pácban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 551 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1101 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 167 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    28.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    558.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    299 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    217 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2352 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 551 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    57.5 g

Zsír

  • Összesen
    92.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1116.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    598 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    409.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    414 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    152 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    434 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4704 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    591 micro
Összesen 1101 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    713 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 167 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellcsíkokat enyhén sózzuk, borsozzuk, majd egy lefedhető edénybe rakjuk.
  2. Az alaposan megtisztított citrom héját ráreszeljük a húsra, majd rászórjuk az apróra vágott snidlinget.
  3. A húst meglocsoljuk a citrom levével és az olívaolajjal, majd megszórjuk ízlés szerint a tört chilivel.
  4. Alaposan összeforgatjuk, majd lefedjük, és egy teljes éjszakára a hűtőbe rakjuk.
  5. Másnap wokban olajat hevítünk, a húst ízlés szerint utánsózzuk és borsozzuk, és a wokban készre sütjük.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3019
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 22.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csirkemellcsíkok citromos-snidlinges pácban
Csibedina 70 recept

Könnyed, friss csirkeétel tavaszi lakomákhoz. A citrom és a snidling kellemesen átjárja a húst az éjszakai pácolás során, és a sütést követően is megmarad az üde, citrusos, pikáns íz.

Hozzászólások

H4niko

ez jól hangzik.elmentve.köszike :)

Csibedina

Nagyon szívesen! :)

Törölt felhasználó

Ez a recept valami isteni, koszonom :-)

Csibedina

Nagyon szívesen, Katesz! Örülök, hogy ízlett! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?