r
Nosalty Logó

Csirkecomb pörkölt rizi-bizivel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Csirkecomb pörkölt rizi-bizivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 766 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1533 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 128 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    710.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    393 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    368.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    316 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    671 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    1471 micro
Összesen 766 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    177 mg
  • Foszfor
    787 mg
  • Nátrium
    207 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    736.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    126 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    632 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    220 micro
  • β-karotin
    1342 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    2941 micro
Összesen 1533 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    116.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    380 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst előző este beáztatjuk.
  2. A hagymát aprítjuk, a paprikát karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk. A csirkét sózzuk, borsozzuk.
  3. A rizst feltesszük főni, majd hozzáadjuk a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk.
  4. Egy serpenyőben olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a csirkecombokat, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. Fűszerezzük, pároljuk, majd öntünk hozzá egy kevés vizet, és lassú tűzön főzzük.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra rizi-bizit, rárakunk egy combot, locsolunk rá szaftot, szórunk rá pirospaprikát, díszítjük egy chilivel, és mellérakunk 2 db uborkát.
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 16698
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csirkecomb pörkölt rizi-bizivel
Hobbychef 738 recept

Sokan összetévesztik a csirkepörköltet a paprikás csirkével. Nos, a pörköltben nincs tejföl. Ezért ne is reklamálja senki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!