r
Nosalty Logó

Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Rebiitoth
Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 682 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2732 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 162 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1362.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    491 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    281.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 682 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.1 g

Zsír

  • Összesen
    130.2 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5450.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    963 mg
  • Foszfor
    1965 mg
  • Nátrium
    2012 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    293.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    55 mg

VÍZ

  • Összesen
    1126.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    215 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2732 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 162 Kcal

Elkészítés

  1. A kókusztejben elkezdjük rotyogtatni a lecsepegtetett csicserborsót s a kapribogyót.
  2. A hajdinát közben fehérbor és víz keverékében kifőzzük.
  3. A kókuszcsipszet a halkonzerv olaján megpirítjuk.
  4. A halkonzervhúst hozzákeverjük a csicseris kókusztejhez. Ha híg, 1 ek. étkezési keményítőt belekavarunk.
  5. A főtt hajdinát hozzáöntjük a kókuszcsipszhez, együtt pirítjuk, majd 1 ek. mogyoróvajat teszünk bele.
  6. Azon melegében tálalunk! Jó étvágyat.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 794
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 19.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával
Rebiitoth 5 recept

Egészséges, fehérjedús, ízletes meleg étel 30 perc alatt. Ma délután szabadon improvizáltam a kamrából.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek