r
Nosalty Logó

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1154 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2306 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 156 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    99.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1176.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    502.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    1162 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    875 micro
  • Lut-zea
    2482 micro
Összesen 1154 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86.6 g

Zsír

  • Összesen
    199.1 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2353.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1032 mg
  • Nátrium
    848 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1005.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    254 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    258 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    106 micro
  • β-karotin
    2325 micro
  • β-crypt
    499 micro
  • Likopin
    1750 micro
  • Lut-zea
    4965 micro
Összesen 2306 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    117 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 156 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkehúst felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, és jó alaposan beleforgatjuk a húst. Az összes zöldséget megmossuk, felkockázzuk, egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk.
  3. A saslikpálcikára tűzzük a húst és a zöldségeket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mellérakjuk a megmaradt zöldséget, meglocsoljuk olajjal, lefedjük alufóliával, és 30 percre 200 fokos sütőbe tesszük.
  4. Fél óra után levesszük az alufóliát, és további 30 perc alatt készre sütjük. Saláta ágyon, a párolt zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat! :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2029
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kedvenc saslik receptem! :) Gyors, egyszerű, nagyszerű!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek