r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csirkemáj 2.- hagymás

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Baconbe tekert csirkemáj 2.- hagymás
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 541 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2161 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 176 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    801 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1646 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    636 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    217 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    7258 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1298 micro
  • Kolin:
    460 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7245 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    88 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 541 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185 g

Zsír

  • Összesen
    145.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    3204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6584 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    533 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    80 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    3069 mg
  • Nátrium
    2544 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    868.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    29033 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    147 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    165 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    16 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5190 micro
  • Kolin:
    1839 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28980 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    494 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    352 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 2161 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2343 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    419 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2339 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    28 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 176 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A májakat megtisztítjuk.
  2. A szalonnacsíkokat kettévágjuk, és beletekerünk a csíkokba egy-egy májat. (A szalonnát nem fontos kettévágni, lehet egy bacon csíkba egy májat is tenni.) Fogpiszkálóval, ha szükséges, tűzzük össze!
  3. Sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk a szeletekre vágott hagymát és fokhagymát (a máj és a szalonna közé is is tehetjük).
  4. Locsoljuk meg egy kevés olajjal (a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok).
  5. Fedjük le alufólival, hogy párolódhasson, majd egy idő után vegyük le és úgy süssük ropogósra.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 300
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 37413
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elég egyszerű étel. Magában előételnek, krumplipürével pedig főételnek is fogyaszthatjuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek