r
Nosalty Logó

Almás pite 15. - pudingos

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Almás pite 15. - pudingos
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 533 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 5866 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 189 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    402.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 533 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    57 g

Zsír

  • Összesen
    209.8 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4429.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    1078 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1952 mg
  • Nátrium
    991 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    966.9 g
  • Cukor
    438 mg
  • Élelmi rost
    58 mg

VÍZ

  • Összesen
    1649 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2102 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    274 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    187 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1920 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2011 micro
  • β-crypt
    198 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    612 micro
Összesen 5866 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 189 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, és negyed órára hütőbe tesszük.
  2. Az almát vékony szeletekre vágjuk. Egy fazékba tesszük a cukorral együtt. Amikor az alma levet eresztett, hozzátesszük a fahéjat.
  3. Amikor puhulni kezd, belekeverünk egy vaníliás pudingot, és addig keverjük, amíg sűrűsödni kezd. Ekkor levesszük a tűzről, és belekeverünk még egy csomag pudingot. Ezzel nem főzzük már tovább.
  4. A tepsit kikenjük vajjal. A tészta 2/3-át nagy lyukú reszelőn tepsibe reszeljük. 10 percre sütőbe toljuk. Ezután kivesszük, és rákanalazzuk az almát. A maradék tésztát ráreszeljük, és sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8725
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Almás pite 15. - pudingos
Salamon Csilla 1202 recept

A család szereti az almás pitét, de most készítettem először pudinggal. 1-2 nap után is nagyon puha a tésztája.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek