Nézettségi statisztika

Receptek

  • Medvehagymás krumplifőzelék

    össznézettség: 8814
    • tegnap: 2
    • 7 napos: 3
    • receptkönyvben: 186
    • elkészítve: 10
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Élesztős-omlós tésztás bejgli

    össznézettség: 23666
    • tegnap: 0
    • 7 napos: 1
    • receptkönyvben: 198
    • elkészítve: 11
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Rozmaringos-zsályás nyúlgerinc csicsókával

    össznézettség: 28325
    • tegnap: 6
    • 7 napos: 82
    • receptkönyvben: 109
    • elkészítve: 3
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Citromos-vaníliás birsalma-lekvár

    össznézettség: 20615
    • tegnap: 0
    • 7 napos: 1
    • receptkönyvben: 126
    • elkészítve: 4
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Kókuszkusz felfújt

    össznézettség: 9573
    • tegnap: 1
    • 7 napos: 9
    • receptkönyvben: 102
    • elkészítve: 5
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Paradicsomszósz és zselé

    össznézettség: 6544
    • tegnap: 3
    • 7 napos: 3
    • receptkönyvben: 62
    • elkészítve: 1
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Sajtos-bazsalikomos puliszka kacsamellel

    össznézettség: 3333
    • tegnap: 0
    • 7 napos: 4
    • receptkönyvben: 35
    • elkészítve: 2
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Pocket coffee muffin

    össznézettség: 24308
    • tegnap: 2
    • 7 napos: 10
    • receptkönyvben: 220
    • elkészítve: 9
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Nutellafelfújt

    össznézettség: 14617
    • tegnap: 0
    • 7 napos: 4
    • receptkönyvben: 133
    • elkészítve: 1
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0
  • Kecskesajt krémleves rozscipóban

    össznézettség: 15981
    • tegnap: 3
    • 7 napos: 9
    • receptkönyvben: 198
    • elkészítve: 8
    • elküldve: 0
    • Facebookon: 0

Összes receptjeim (50)

össznézettség: 1296950
  • tegnap: 176
  • 7 napos: 1581
  • receptkönyvben: 1369
  • elkészítve: 54
  • elküldve: 0
  • Facebookon: 0

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!