Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nosalty-Danubius Hotels fűszeres sütemények receptverseny játékszabályzat

I. A Játék szervezői


1. A Nyereményjáték szervezője a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt. (Székhelye: 1051 Budapest, Szent István tér 11., Cg. 01-10-041120, adószám: 10219522-2-44).
2. Lebonyolítója a Nosalty Zrt. (székhelye: 1137 Budapest, Újpesti rkp. 7., cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-046839, adószáma: 23027532-2-41, továbbiakban Szervező vagy NoSalty).
3. A nyereményjáték adatkezelői a Nosalty Zrt, valamint az 5 nyertes játékos vonatkozásában a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt. 


II. A Játékban résztvevő személyek


1. A Nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos (továbbiakban: Játékos) a www.nosalty.hu oldalon nevezze sütemény receptjét, ami az alábbi feltételeknek megfelel.

A receptverseny feltétele, hogy az alábbi alapanyagok legalább egyikét tartalmazza a recept: "fahéj", "fahéjrúd", "szegfűszeg", "szegfűbors", "szerecsendió", "csillagánizs", "kardamom", "koriandermag", "mézeskalács fűszerkeverék", "méz", "narancshéj", "citromhéj", "gyömbérpor", "gyömbér", "vanília", "vanília aroma", "vanília kivonat", "feketebors", "római kömény"

Továbbá, hogy a receptnek a következő receptkategóriák egyikéből származó édes sütemény receptnek kell lennie: aprósütemények, bonbonok, édes kekszek, édes krém, édes sütemények, fánk, felfújtak, kelt tészta, kuglófok, muffin, palacsinta, péksütemények, pite, rétesek, torták.


2. A Játékban való részvétellel a Játékos ezen szabályzat feltételeit, mint a Játékban való részvétel feltételeit kifejezetten elfogadja.
3. A Nyereményjátékban kizárólag a 4. pontban meghatározott személyek körébe nem eső*, cselekvőképes*, bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező*, 18. életévüket betöltött*, magyar állampolgárok*, természetes személyek* (a továbbiakban: Játékos) vehetnek részt.
4. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt. és a Nosalty Zrt.*, munkavállalói*, megbízottjai*, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói*; a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt. megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek* és cégek*.
5. A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos a www.nosalty.hu weboldalon regisztráljon.
6. A Szervező és a Lebonyolító fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. Nosalty Zrt. és a Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa.
7. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból a Játékost amennyiben a nyereményre azért nem jogosult, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okokból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi (*-al jelölt feltételek), illetve egyéb feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és a Lebonyolítót felelősség nem terheli. A Játékos az általa megadott személyes adatok valóságtartalmáért mindenkor helytállni tartozik.
8. Szervező és Lebonyolító jogosult kizárni a Játékból azt a játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.
9. A Szervező és Lebonyolító fenntartja a Játék szabályai és mechanizmusa megváltoztatásának jogát. A Szervező és Lebonyolító kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért.
10. A nyerteseket a nyereménnyel kapcsolatban nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség. A nyeremények adóvonzatának megtérítése a Szervezőt terheli.


III. A játék időtartama


1. A receptek beküldésének és a szavazásnak az időtartama (továbbiakban: Pályázati szakasz): 2016. november 14. és 2016. december 11. 23:59 óra között.
2. A Játék periódusának kezdő időpontját megelőzően, illetve a záró időpontot követően beérkezett pályázatokat a Lebonyolítónak és a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni.
3. Eredményhirdetés időpontja: 2016. december 15., csütörtök.


IV. A receptbeküldés menete


1. A receptversenyben kizárólag a NoSalty regisztrált szakácsai vehetnek részt régi vagy új recepttel. A játékba saját recepttel és fotóval lehet nevezni. 2. Egy játékos a játék időtartama alatt összesen 1 alkalommal nevezhet receptet. Egy játékos csak egy profillal jogosult a játékban részt venni.
Amennyiben egy Játékos több receptet próbál feltölteni vagy több profillal próbál meg részt venni, a Kiíró és a Szervező valamennyi nevezését törli.
3. A receptversenyben a következő módon lehet részt venni:
a. A magánszemély regisztrál a NoSalty.hu oldalon felhasználóként.
b. Majd ezt követően szakácsként is regisztrál. A szakács regisztráció elfogadását követően – amelynek meg kell felelnie a NoSalty szakács profil követelményeknek – kerülhet sor a recept feltöltésére.
c. Szakácsprofillal rendelkező felhasználók a NoSalty felhasználói névvel történő belépést követően a Receptverseny oldalán a Benevezek gombra kattintva küldhetnek be a receptet. Hagyományos receptbeküldésnél is lehet nevezni, ahol az űrlap végén kell bejelölni a nevezést a receptversenybe!
d. A feltöltött receptet a NoSalty.hu szerkesztői a honlap követelményeinek megfelelően ellenőrzik, különös tekintettel a recept és hozzá tartozó kép eredetére vonatkozóan, majd szükség esetén korrektúrázzák. A beküldött kép és recept nem lehet másokat sértő, ízléstelen, illetve nem sértheti más személy szerzői illetve személyiségi jogait. A
Nosalty szerkesztői a Nosalty fenti szabályai illetve a játékszabályzatban rögzített feltételek mentén – indoklás nélkül - a receptet vissza is utasíthatják.
e. A NoSalty szerkesztői vagy rendszere minden esetben e-mailen értesíti a beküldőket, hogy az adott recept elfogadásra került-e és indulhat-e a receptversenyen.
f. A feltöltött receptnek és a recepthez feltöltött képnek saját szellemi terméknek kell lennie, más nevével, receptjével, képével vagy egyéb kapcsolódó adattal való visszaélés esetén a receptet érvénytelennek tekintjük, és töröljük a receptversenyből. A Szervező és a Lebonyolító kizárja a felelősséget a résztvevők által beküldött bármely anyag (recept, fotó) vonatkozásában, azért kizárólag a versenyben résztvevő a felelős. Amennyiben a résztvevő magatartása bármilyen módon jogsértő, úgy a felelősséget ezzel kapcsolatban köteles önállóan viselni.
g. A ’Benevezek’ gomb megnyomásával a versenyző elfogadja a játék feltételeit, szavatolja, hogy a versenybe egyedi, saját művel jelentkezett, mellyel mások jogait nem sérti, valamint hozzájárul, hogy receptje felkerüljön a NoSalty.hu receptek oldalára, a NoSalty.hu-n található receptverseny aloldalra, valamint ezáltal a recepthez fűződő minden jogát a NoSalty weboldal tulajdonosára ruházza. A Lebonyolító és a Szervező a feltöltést követően a zsűri által választott 5 nyertes receptet saját célra bármikor felhasználhatja online és offline kiadványaiban a NoSalty megjelölésével, viszont nagy felbontású képeket az offline kiadványokhoz NoSalty Zrt-nek nem áll módunkban biztosítani.
h. NoSalty, mint a verseny szervezői a versenyre beküldött recepteket és fényképeket korlátlanul felhasználhatják.
i. A recept az elfogadását követően megjelenik a NoSalty.hu receptek oldalán és a receptverseny aloldalon is. A receptek a folyamatosan elérhetőek a NoSalty.hu alatt, saját URL-lel, linkkel rendelkeznek.


V. Nyertesek kiválasztása


1. Nyereményjáték időtartama alatt a NoSalty.hu rendszerén belül a receptverseny Pályázati szakasza alatt (2016. november 14.  és 2016. december 11. 23:59 óra között) a receptverseny oldalán az egyedi receptekre kattintva lehet szavazni.


2. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak a beküldött recept oldalakon található ’Szavazok!’ gombbal.


3. Egy regisztrált felhasználó 24 órán belül több receptre is szavazhat, viszont egy receptre 24 óra alatt maximum egy szavazatot adhat le és egy IP címről naponta maximum 4 szavazat érkezhet receptenként.

4. A szavazatgyűjtés az összes közösségi oldalon (mint pl. Facebook) kizárólag csak személyes fiókkal történő, egyszerű megosztással lehetséges, minden más jellegű tevékenység kizárást eredményez. 

5. A pályázati szakasz lezárultát követően 2016. december 15-éig meghatározásra kerül a zsűri által kiválasztott 5 legjobb receptet feltöltő játékos.


6. Lebonyolító és a Szervező jogosult kizárni Játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.


7. A Szervező és a Lebonyolító a nyertes nevét a Nosalty Facebook oldalán és a www.nosalty.hu oldalon teszi közzé. A nyilvánosságra hozatal során a Játékos neve és lakcíme (csak a település megjelölésével) jelenik meg.


VI. Nyeremény


1. A receptversenyen résztvevők nyereménye:

A zsűri által kiválasztott 5 legjobb receptet feltöltő játékos nyereménye:

  1. helyezett nyereménye: 2 éjszakás, 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Bük szállodában all inclusive ellátással + Danubius Care Collection ajándékcsomag.
  2. helyezett nyereménye: 2 éjszakás, 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Aqua szállodában all inclusive ellátással + Danubius Care Collection ajándékcsomag.
  3. helyezett nyereménye: 2 éjszakás, 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Sárvár szállodában félpanziós ellátással + Danubius Care Collection ajándékcsomag.
  4. helyezett nyereménye: 2 éjszakás, 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Hévíz szállodában félpanziós ellátással + Danubius Care Collection ajándékcsomag.
  5. helyezett nyereménye: 2 éjszakás, 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában büféreggelivel + Danubius Care Collection ajándékcsomag.

 

2. A nyeremény más termékre nem cserélhető, készpénzre nem váltható át, más személyre át nem ruházható.

3. A nyereményjáték Szervezője a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően eleget tesz a bejelentési és az adózással összefüggő egyéb kötelezettségeinek (bevallás, adófizetés), azonban egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Játékost terhelik.


VII. A nyeremény átvételének feltételei


1. A Szervező és a Lebonyolító a Játékban megadott telefonszámukon és/vagy e-mail címükön keresztül értesíti az 5 nyertest az eredményről és amennyiben az egy héttel későbbi emlékeztető e-mailre sem reagálnak a zsűri által választott pótnyertesek kapják a nyereményeket.

2. Zsűrizés helyszíne: NoSalty Zrt. (székhelye: 1137 Budapest, Újpesti rkp. 7.)

3. A nyerteseket és pótnyerteseket a NoSalty zsűrije a receptfeltöltők közül választja ki a zsűrizés szempontjainak megfelelően.

4. A tartaléknyertes a kiválasztás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, de csak abban az esetben, ha a nyertes vagy a sorrendben előttük lévő tartaléknyertes a jelen Játékszabályzatban leírt bármely személyi és/vagy tárgyi feltételnek illetve a jelen szabályzatban írtaknak nem felel meg, s emiatt, illetve a jelen szabályzatban foglalt ok miatt a Játékból kizárásra kerül.

5. A Szervező a nyeremény változtatásának a jogát fenntartja.

6. A Szervező a nyereményről a Játékosokat e-mailben értesíti. Amennyiben a nyertes nem érhető el a regisztrációkor megadott elérhetőségen, a Szervező az első kapcsolat-felvételi kísérlet Szervezőnél nyilvántartott időpontjától számított 7 naptári napon keresztül mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen. Amennyiben a nyeremények nyertese attól a naptól számított 7 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, helyébe tartaléknyertes lép.

6. A játék nyerteseinek neveit a Lebonyolító a www.Nosalty.hu oldalán teszi közzé az eredményhirdetést követően 1 hétig.

7. A nyereményekkel kapcsolatos bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban a jatek@nosalty.hu email címen nyújtunk felvilágosítást.

8. A leadott regisztrációk és a későbbi adatmegadás hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés stb.), a postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervezőt és a Lebonyolítót felelősség és kártérítési kötelezettség nem terheli.

9. A Játékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játékkal összefüggésben alkalmazott technikai infrastruktúra (pl. honlap, e-mail fiókok) tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn és a Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver-számítógépek teljesítménye. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.


VIII. Adatvédelem


1. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: "Info tv.") értelmében a Szervező és a Lebonyolító kezeli és dolgozza fel a játékosok személyes adatait, valamint az 5 nyertes játékos vonatkozásában a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt.


2. Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni önkéntes, határozott hozzájárulása. A játékba történő önkéntes regisztrációval, azaz a receptek benevezésével és a leadott szavazatokkal a játékosok hozzájárulnak a jelen szabályzatban meghatározott alábbiakban felsorolt személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez, a jelen Játékszabályzatban megjelölt cél érdekében történő továbbításához.

3. A játékosok a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező és a Lebonyolító a nyertes adatai közül az utó- és vezetéknevüket nyilvánosságra hozza a hivatalos Facebook oldalán és Weboldalán, a sajtóban, egyéb nyomtatott kiadványokban, illetve és értesítés céljából felhasználja e-mail címüket. Továbbá a játékosok kifejezetten elfogadják, és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra adataiknak nyilvános közzétételéért.

4. A Játékban résztvevők a regisztráció véglegesítésével kifejezetten hozzájárulnak, hogy adataik a Lebonyolító adatbázisába bekerüljenek és azokat a Lebonyolító- esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig az info@nosalty.hu és a jatek@nosalty.hu email címen - a Játék működtetése során felhasználhassa.

5. A nyertes a Játékban való részvételükkel önként és kifejezetten elfogadják az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulnak, hogy róluk a nyeremény átvétele során reklámozás céljából fénykép-, film-, illetve hangfelvételeket (a továbbiakban: Felvételek) készítsenek és a Felvételeket a Szervező és Lebonyolító vagy a nevükben eljáró megbízott a Szervező és Lebonyolító termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben, időbeli, térbeli, módbeli és mértékbeli korlátozás nélkül felhasználják a személyiségi jogok és az adatvédelmi szabályok maradéktalan betartása mellett.

6. A Szervező és Lebonyolító a Felvételek felhasználási jogával szabadon rendelkezhet, a Felvételeket (beleértve annak kép- és hanganyagát együtt és külön is, illetve azok vágott / szerkesztett, torzítás nélküli változatát) korlátlan ideig felhasználhatja a magyarországi televízió- illetve rádiócsatornákon, illetve bármilyen reklámhordozón történő hirdetésekben, reklámfilmekben, hírlevelekben, utcai reklámtáblákon, reklámtárgyakon, járműveken, prospektusokon, online (internet) médiában, zászlókon és szponzori feliratokon. A nyertes a Játékban történő részvétellel, a megfelelő tájékoztatás birtokában kifejezetten hozzájárulnak a Felvételek fent leírt felhasználásához.

7. Amennyiben a nyertes az adásba került Felvételeken látható, illetve a rádióreklámban hallható lesz, illetve a fent említett személyes adatai a Játékkal összefüggésben nyilvánosságra kerülnek, figyelemmel arra a tényre, hogy a Felvételek a Játékban történő részvételével összefüggésben készülnek, illetve személyes adatai kizárólag a Játékkal összefüggésben kerülnek nyilvánosságra, külön díjazásban nem részesül, és ezen kívül a későbbiek folyamán semmilyen egyéb követelése nem lehet sem a Szervezővel sem a Lebonyolítóval szemben.

8. A játékos a Szervezőtől bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. A résztvevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Abban az esetben, ha a résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a Szervezőtől az alábbi címen vagy elérhetőségen: info@nosalty.hu. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a résztvevő bírósághoz fordulhat.

9. A Szervező az 5 nyertes játékos adatait csak és kizárólag a játékkal összefüggésben, annak ideje alatt kezeli.

10. Jelen játékszabályzatban foglalt kötelezettségek teljesítéséért a Kiíró és a Nosalty Zrt. felel, kötelezettséget vállal az Infó tv-ben rögzített kötelezettségeinek a maradéktalan teljesítésére.

11. A Lebonyolító és a Szervező ügyfelei személyes adatainak védelmét a lehető legmagasabb fokon kívánja biztosítani, a jelen játékszabályzatban foglaltakon túl is köteles minden olyan védelmi intézkedést megtenni, amelyeknek a költség/ráfordítás igénye és az ezáltal biztosítani kívánt védelmi szint egymással arányban van. Szervező az adatokat a Játék befejezését követő 1 évig kezeli, tárolja.


IX. Egyéb rendelkezések


1. Jelen Szabályzat elválaszthatatlan részét képezi minden, Nyereményjátékkal kapcsolatos hirdetésben vagy tájékoztató anyagon közzétett útmutatás, szabály és feltétel – azzal a kikötéssel, hogy bármilyen összeütközés vagy ellentmondás esetén a jelen Játékszabályzatban közzétett rendelkezések megelőznek minden más hasonló útmutatást, szabályzatot és feltételt.


2. A Szervező és Lebonyolító nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, a Lebonyolító vagy a Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a pályázat vagy a szavazat beküldése, illetve a regisztráció nem valósulna meg.
A Lebonyolító és a Szervező fenntartja a Játékszabályának és a Játék mechanizmusának, nyereményének megváltoztatásának jogát. A Lebonyolító és a Szervező kizárja felelősségét a Versennyel kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért.


3. A Játékos a Játékban való részvétellel:
- feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, e-mail címét, telefonszámát, a feltöltött Pályázatát továbbá nyertessége esetén a nyertes-lista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Nosalty, illetve a nyertesek adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeljék;
- tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek illetve a feltöltött kép akár teljes egészének, akár részleteinek a jelen illetve későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.
- szavatolja, hogy ő a feltöltött recept illetve fénykép kizárólagos szerzője, az saját, eredeti szellemi alkotása, amelynek közlési jogát sem részben, sem egészben nem ruházta át harmadik félre. A Pályázat tárgyát képező receptre illetve fényképre vonatkozóan a Játékos vagy bármely más, harmadik személyek a Szervező illetve Nosalty-val szemben díjazás, kártérítés jogcímén követelést, igényt nem támaszthat. Kiíró illetve Nosalty nem vállal felelősséget az e tekintetben harmadik személyek által támasztott semminemű igényért.
- A Pályázat benyújtásával a Játékos egyben tudomásul veszi, hogy a Szervező illetve Nosalty-t nem terheli hasznosítási kötelezettség a megjelölt anyagokra vonatkozóan,
- tudomásul veszi, hogy a Szervező illetve Nosalty a Játékos adatait a jelen VIII./3. pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel.


4. A részletes szabályzat a Játék ideje alatt NoSalty.hu weboldalán lesz elérhető.


5. A Szervező és a Lebonyolító a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.


6. Amennyiben a Játék során visszaélés vagy sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező, illetve a Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje.


A Lebonyolító adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 04474-0002

Kelt: Budapest, 2016. november 13. 

                                                                                                                          A Szervező

                                                                                                          Danubius Szállodaüzemeltető                                                                                                                       és Szolgáltató Zrt