Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szárított fűszer készítése otthon praktika

Szárított fűszer készítése otthon
hozzászólások

Tudtad?

Ha szárított fűszerre van szükséged otthon, vagy szeretnéd saját termesztett fűszernövényed elraktározni szárított változatban (amiről mellesleg garantáltan tudod, honnan van és miből lett).
Szedjük le a leveleket (pl bazsalikom, petrezselyem, kakukkfű stb.), és hajtogassuk bele egy konyharuhába egyszer, és tegyük be a mikróba kb 1 percre vagy 1,5 percre, attól függ, mennyit akarunk szárítani, szépen kiszárad és a színét is megtartja, lehet is morzsolni és üvegbe tenni!

Beküldte:   Csilldikó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!