Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hogyan vegyük el a hagyma erősségét? praktika

Hogyan vegyük el a hagyma erősségét?
hozzászólások (2)

Tudtad?

A hagymát vékonyan szeleteljük (akár karikára, csíkokra, kockákra), utána bőven sózzuk, végül 1 kiskanál ecetet (20 %-ost szoktam) öntünk hozzá. Összekeverjük, és 10-15 percig hagyjuk állni.  
Tipp: Ha nem ecetesen akarjuk felhasználni, párszor leöblítjük vízzel, és elmegy az ecet íze.
Sütőben sütött burgonyához, szalonnához szoktunk ecetes hagymát csinálni. Nincs is jobb egy "paraszt" vacsoránál.:)

Beküldte:   Márti99

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Márti99
Márti99 / Márti99 Sun, 2013-05-05 10:47

Kedves Chiyori!
Kinek mi. :) Pl.: én nem szeretem, ha túl erős.
Nem bírja a gyomrom a csípős, erős dolgokat... :S