Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mire jó a receptkönyved?

Mentsd le kedvenc receptjeidet, legyen saját online receptkönyved a NoSalty-n! Nincs más dolgod, mint követni az alábbi lépéseket:

 

Ha megtetszett egy recept, kattints a receptkép alatti piros „receptkönyvbe” gombra, ezzel máris lementetted a kedvenceid közé!


A lementett recepteket a jobb felső sarokban, a „receptkönyvem” ikon alatt találod

A receptkönyvedben az összes lementett recepted között 2 féle nézetben is böngészhetsz, sőt, „kalória”, „kedvenc”, „új” és „abc” szerint is rendezheted őket

Tegyél rendet receptjeid között és készíts saját csoportokat akár a kedvenc sütiknek, vagy gyors vacsora tippeknek. Bármely receptkönyvbe elmentett receptedet hozzáadhatod bármelyik csoportodhoz:

 


Kis képes nézetben:
húzd az egeret a recept képre, majd kattints a „csoporthoz adom” gombra!

lista nézetben: kattints a kép melletti "csoporthoz adom" linkre!


A felugró ablakban kiválaszthatsz már meglévő saját csoportot, vagy létrehozhatsz egy újat. Saját csoportjaidat a „Saját csoportok” fülön találod meg.

Új csoportot a saját csoportok oldalon az "Új csoport létrehozása" dobozra kattintva hozhatsz létre.

A csoportból törölt receptek nem vesznek el a receptkönyvedből, az "összes recept" fül alatt továbbra is megtalálod őket.

 Tipp: Amikor elkészítesz egy receptet, kattints az "elkészítettem" gombra! Így ha a későbbiekben olyan receptek közül szeretnél szemezgetni, amiket már kipróbáltál, megtalálod őket egy helyen, az „Elkészítettem” fülön.

Saját csoportjaidon kívül receptjellemzők, kategóriák és szakácsok szerint is szűrheted a receptkönyvedbe lementett recepteket, csak kattints a felső fülekre.Jó sütés-főzést kívánunk!