Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Játssz velünk, és nyerj egy dmBio termékekből álló ajándékcsomagot Játékszabályzat

Nyereményjáték szabályzat

 

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által üzemeltetett dm bio játék elnevezésű nyereményjátékra, mely a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldalon elérhető.

 

A Játék szervezője és lebonyolítója a Central Digitális Média Kft. (továbbiakban: CDM).

 

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

 

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
  • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek (pl. a nyeremény felajánlója, stb.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a CDM nem értesíti a Játékost.

 

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

2. A Játék leírása

A promóciós játékban a következő módon lehet részt venni: a Nosalty oldalán található microsite-on a játékosok válaszolnak a következő kérdésekre:

 

1.Kérdések

a.Mely ételintoleranciában szenvedők fogyaszthatják a quinoa-t?

b.Hány fokon pörkölik a dmBio magkrémeket?

c.Mit jelent a chia szó?

3. A Játék időtartama

A Játék 2018. április 09. és 2018. május 08. között zajlik.

A Játékban részt venni, arra jelentkezni a Játék meghirdetésének időpontjától, a Játék utolsó napján 23:45 óráig lehetséges. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

A Játék időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező megfejtések, pályázati anyagok a sorsoláson nem vesznek részt.

4. Jelentkezés a játékra, részvételi feltételek

A Játékosok közül a nyereménysorsoláson kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játék részvételi feltételei:

  • a Játék során feltett valamennyi kérdésre történő helyes válaszadás
  • a kért adatok hiánytalan, valóságnak megfelelően történő megadása, oly módon, hogy az adatok a Játékos személyazonosító okmányával bizonyíthatóak legyenek,
  • az itt meghatározottak szerint a Játékos személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás megadása, valamint a jelen Szabályzatban foglaltak szerint és időpontig ezen adatkezelési hozzájárulás folyamatos megléte,
  • a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldal Felhasználási feltételeiben foglalt módon (valós és hiánytalan adatokkal) történő regisztráció,
  • egy Játékos egy e-mail címről legfeljebb egy e-mail címmel, egyszer regisztrálhat a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldalon, és vehet részt a Játékban. Ha valaki mégis több e-mail cím felhasználásával vesz részt a Játékban a CDM a Játékos első jelentkezését veszi figyelembe, függetlenül az abban foglalt megfejtés helyességétől.

 

 

 

5. Nyeremény

 

A jelen játékszabályzat feltételeinek megfelelő játékosok között a Lebonyolító kisorsol 2 nyertest, aki megkapja a dm Kft. által felajánlott 2 db dmBio termékcsomagot, melynek tartalma csomagonként:  

 

Termék + kiszerelés

Fogyasztói ár

(2018.01.16.)

Darab

dmBio aszalt áfonya 100g

999

1

dmBio aszalt szilva 200g magozott

1 699

1

dmBio bulgur 500g

649

1

dmBio chiamag 300g

1 999

1

dmBio citromhéj 5g reszelt

199

1

dmBio kakaópor 125g

649

1

dmBio kandírozott gyömbér 100g

649

1

dmBio keksz 150 g tönköly citrom-kókusz

999

1

dmBio kenyérfeltét  180g padlizsán

649

1

dmBio kenyérfeltét 180g toskana

649

1

dmBio kókuszzsír    220ml extra szűz

1 199

1

dmBio krém 250g kókusz

1 299

1

dmBio liszt 1kg búza T550

499

1

dmBio nádcukor 500g  teljes értékű

999

1

dmBio nugátkrém  400g mogyoróval

1 399

1

dmBio parad.szósz 350ml klasszikus

699

1

dmBio quinoa 500g

2 099

1

dmBio cukor 4*8g Bourbon vaníliás

849

1

dmBio pudingpor 3*35g Bourbon vaníliás

999

1

dmBio sütőélesztő 9g

199

1

dmBio sütőpor 4*17g term.borkő

299

1

dmBio tészta 300g fusilli csicseriborsó

989

1

 

A termékek értéke csomagonként: 20.668 Ft

 

A teljes játék ideje alatt összesen 2 (fő) nyertest kerül kisorsolásra, akikkel egyidejűleg 2 darab pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A dm Kft. vállalja, hogy kifizeti a nyereményekre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

A CDM az itt felsorolt nyereményeken túl további nyereményeket a Játékban nem sorsol ki.

6. Sorsolás


A sorsolások  2018. április 23-án és 2018 május 09-én történik.

 

A nyerteseket és pótnyerteseket a lebonyolító saját rendszerében sorsolja ki és erről internetes felvételt készít a JING program használatával.

A Szervező a nyereményről a Játékosokat e-mailben értesíti. Amennyiben a nyertes nem érhető el a regisztrációkor megadott elérhetőségen, a Szervező az első kapcsolat-felvételi kísérlet Szervezőnél nyilvántartott időpontjától számított 7 naptári napon keresztül mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen. Amennyiben a heti nyeremények nyertese attól a naptól számított 7 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, helyébe tartaléknyertes lép.

 

A már kisorsolt Játékosok a sorsolás további részében nem sorsolhatók ki újra.

Elveszti a nyereményre szóló jogosultságát az a nyertes, aki a sorsolás után a neve és lakóhelye (város) nyilvánosságra hozatalára vonatkozó adatkezelési hozzájárulást visszavonja. Ezen visszavonás kizárólag írásban tehető meg. Nyilvánosságra hozatal a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldalon fog megtörténni a sorsolás után.

 

 

7. Nyertesek értesítése

 

A nyerteseket a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen a CDM értesíti a sorsolás napján.

 

A CDM a nyertes(ek) nevét és lakóhelyét a város megnevezésével a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldalon a sorsolás napján teszi közzé.

 

A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mail cím, telefonszám megadása.

 

8. A nyeremények kézbesítése, átvétele

A Játékosok kötelesek együttműködni a CDM-vel a nyeremények átvétele, illetve igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a CDM-t semmilyen felelősség nem terheli.

A nyereménytárgyakat a CDM kézbesíti. A nyeremények kézbesítéséhez elengedhetetlenül szükséges a Játékos értesítési adatainak hiánytalan és pontos megadása. A CDM mindent megtesz a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik. Kérjük kedves nyerteseink türelmét!

A nyereményeket kizárólag Magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező Játékosoknak áll módunkban postázni. A CDM a nyereményt egy alkalommal postázza.

A nyeremények kézbesítésével kapcsolatos észrevételek és reklamációk a CDM-nél tehetők meg, de a felmerülő hibákért vagy hiányosságokért felelősséget nem vállal.

A CDM nem vállal felelősséget a nyeremény kézbesítése során felmerülő hibákért vagy hiányosságokért, a kézbesítéssel kapcsolatos reklamáció kizárólag a kézbesítő vállalkozásnál tehető meg.

A nyertes a nyereményt e-mailben visszautasíthatja. A nyeremény visszautasításáról a nyertes legkésőbb a sorsolást követő 7 napon belül  köteles tájékoztatni a CDM-t.

9. Adatkezelés

 

A Játékosok személyes adatainak kezelésére a Szabályzat részét képező Adatkezelési Tájékoztató (link: http://centralmediacsoport.hu/Company/Central-Digitalis-Media-Adatkezelesi-tajekoztato ), valamint jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

 

A személyes adatok felvétele a Játékosok önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Játékos(ok) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

 

A Játékosok a Játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik a CDM nyereményjáték adatbázisába kerüljenek (adatkezelési nyilvántartási azonosító: bejelentés alatt), és azokat a CDM az Adatkezelési Tájékoztató III.1. i) pontjában meghatározott célból kezelje az alábbiak szerint:

  • a nyereményjátékra való regisztráció során megadott adataikat – a nyertesekre vonatkozó, alább felsorolt eltéréseket figyelembe véve - legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig kezelje;
  • a nyeremény átvétele, illetve igénybevétele érdekében nyereményt biztosító vállalkozás (dm Kft  (Székhelye: 2046 Törökbálint DEPO Pf.:4. adószám: 11181530-2-44, cégjegyzékszám: 13-09-078006) részére továbbítsa;
  • valamint amennyiben a nyeremény kézbesítésre kerül, az adatfeldolgozóként eljáró Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.) vagy a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (2351 Alsónémedi, Északi Iparterület, GLS Európa u. 2.) részére átadja.

 

 

A CDM adatkezelési gyakorlatáról, a Játékosokat megillető adatkezelési igényekről (Igényérvényesítési cím: jatek@nosalty.hu) és egyéb a jelen Nyereményjáték szabályzatban nem szabályozott adatkezelési feltételekről a CDM Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

 

10. Felelősség

 

A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a CDM nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a CDM-nek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.
 

A CDM a nyeremények minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a nyeremény hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit nyereményekhez kapcsolódó jótállás és szavatosság keretében érvényesítheti.

A CDM kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a CDM-vel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A CDM a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. CDM nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A CDM nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Amennyiben a Játékos magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a CDM-vel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Játékos köteles minden a CDM által megkövetelt intézkedést megtenni, és a CDM-nek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a CDM-t a Játékos bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

11. Egyéb

 

A CDM fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat a Játék időtartama alatt, és a sorsolást követő 30 napig elérhető a http://www.nosalty.hu/dm-bio-jatek weboldalon.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről az jatek@nosalty.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Játék elnevezését.

 

Kelt: Budapest, 2018.02.06.