Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!
Itt a ZSÍRZSÚRBAN elég sok mindent kirántottunk már, kovászos uborkát és túrórudit is. Most pedig az éttermek vega sztárját, a rántott (maci)sajtot emeltük piedesztálra!
ZSÍRZSÚR: itt a tészta nélküli BACONPIZZA, a húsimádók legjobb barátja - megsütöttük!
A magyar ember szeret húst hússal enni, tartja a sztereotípia. Nos, az új ZSÍRZSÚR-epizódban bebizonyítom, hogy ennek tényleg van alapja, nézzétek!
ZSÍRZSÚR: sós gofrit sütöttünk sajttal és szalonnával, és utána kidurrantunk
Legyen szó baráti összejövetelről, focimeccsnézésről, brigádnyi sunday brunchről, a következő kaja tuti betalál. Csak egy baj van vele: ha ebből eszel, tök tele leszel!
A túró rudi mennybe menetele, avagy RÁNTOTT TÚRÓ RUDI meglepi panírban
A túró rudit azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek sem, mivel egy hungarikumnak aposztrofált nasiról van szó. Viszont kóstoltad már rántva? Kétlem!
ZSÍRZSÚR: amikor a klasszik hot dog a curry wurst-tal fuzionál
Ha hot dog, akkor klasszik mustáros-ketchupos, viszont néha érdemes valami durvábbat is kipróbálni, mégpedig ezt a töltött és grillezett variációt, curryvel!
ZSÍRZSÚR: tepertőkrémes serpenyős pizzát sütöttünk, és alig tudtunk lábra állni a gyönyörtől
Van vékony tésztás, húsimádó, magyaros és songoku pizza is, de szerintem a serpenyős az igazi, megküldve ujjnyi tepertőkrémmel és kis lila hagymával. Na ez magyarosch!
Kipróbáltam a rántott koviubit, és csak annyit mondok: ADJATOK MÉG!
Amikor először meghallottam, hogy van olyan, hogy rántott kovászos uborka, kirázott a hideg! Végül a vonakodó ízlelőbimbóim nagyon is megbarátkoztak vele. Sőt!
Ilyen az eredeti ungarische carbonara, ami kolbászból készül
A carbonarát a legtöbb ember vagy friss tojásból készíti, ahogy azt kell, vagy tejszínt is rak bele. Nade hogy a kolbász adja meg a gerincét az egésznek, azt Te sem gondoltad!
Megcsináltuk Elvis Presley gyengéjét, avagy a világ leghizlalóbb szendvicsét
Ezt is megértük: a ZSÍRZSÚR második epizódjához érkezett, melyben most egy igazi király lakomáját fogom elkészíteni - méghozzá a rock and roll királyáét!
Itt az első ZsírZsúr receptvideó, ami annyira sajtos és szaftos, hogy azonnal fejre állsz
Új sorozatunk a Zsírzsúr nevet kapta, nyitányában pedig egy maxi sajtos tésztát, vagy mondjuk úgy, mac 'n' cheese-t dobok össze - természetesen sült baconnel!