Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
ZSÍRZSÚR: Koreai ihletésű nachos kimchivel és szójaszószos baconnel? Létezik, IGEN!
Lassan vége a böjtnek, és alig várod, hogy a húst is hússal ehesd? Akkor imádni fogod a következő alkotást!
ZSÍRZSÚR: Tengernyi olvadt sajtban úszó bajor nokedlit dobtunk össze a böjti időszakra
Pereg a böjt, és aki betartja, annak most minden nap húsmentes hétfő. Ha esetleg azt hitted, hogy ilyenkor nincs ZSÍRZSÚR, tévedtél! Ezt nézd.
ZSÍRZSÚR: igazi vitamindús szendvics marhasonkával, káposztával és sajttal. Ez a Rubi!
Télvíz idején fontos a megfelelő vitaminpótlás, ezt a ZSÍRZSÚR epizódokban is igyekszünk szem előtt tartani, khm. Ennek szellemében szeretném most bemutatni nektek Rubit!
ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!
Új év, új fogadalmak! Én például azt ígértem meg, hogy idén kevesebb bacont eszem majd, de ez az ötlet valószínűleg már a körvonalozódás pillanatában dugába dőlt.
ZSÍRZSÚR: Újévi malackodás és maradékmentés magas fokon - VIDEÓ
Vége a karácsonynak, megfogadtad, hogy most egy ideig étel közelébe sem mész, de aztán meglátod a következő videót, és minden elhatározás feje tetejére áll…
ZSÍRZSÚR: exkluzív karácsonyi cukor- és zsírdömping - Kandírozott bacont csináltunk!
Még mindig nem tudod, mit vegyél karira, és Grincs módjára szétfeszít az ideg? Hát csinálj kandírozott bacont, aztán az undok zöld karácsonyi manó módjára fald is fel nyomban!
ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!
Itt a ZSÍRZSÚRBAN elég sok mindent kirántottunk már, kovászos uborkát és túrórudit is. Most pedig az éttermek vega sztárját, a rántott (maci)sajtot emeltük piedesztálra!
ZSÍRZSÚR: itt a tészta nélküli BACONPIZZA, a húsimádók legjobb barátja - megsütöttük!
A magyar ember szeret húst hússal enni, tartja a sztereotípia. Nos, az új ZSÍRZSÚR-epizódban bebizonyítom, hogy ennek tényleg van alapja, nézzétek!
ZSÍRZSÚR: sós gofrit sütöttünk sajttal és szalonnával, és utána kidurrantunk
Legyen szó baráti összejövetelről, focimeccsnézésről, brigádnyi sunday brunchről, a következő kaja tuti betalál. Csak egy baj van vele: ha ebből eszel, tök tele leszel!
A túró rudi mennybe menetele, avagy RÁNTOTT TÚRÓ RUDI meglepi panírban
A túró rudit azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek sem, mivel egy hungarikumnak aposztrofált nasiról van szó. Viszont kóstoltad már rántva? Kétlem!
ZSÍRZSÚR: amikor a klasszik hot dog a curry wurst-tal fuzionál
Ha hot dog, akkor klasszik mustáros-ketchupos, viszont néha érdemes valami durvábbat is kipróbálni, mégpedig ezt a töltött és grillezett variációt, curryvel!
ZSÍRZSÚR: tepertőkrémes serpenyős pizzát sütöttünk, és alig tudtunk lábra állni a gyönyörtől
Van vékony tésztás, húsimádó, magyaros és songoku pizza is, de szerintem a serpenyős az igazi, megküldve ujjnyi tepertőkrémmel és kis lila hagymával. Na ez magyarosch!
Kipróbáltam a rántott koviubit, és csak annyit mondok: ADJATOK MÉG!
Amikor először meghallottam, hogy van olyan, hogy rántott kovászos uborka, kirázott a hideg! Végül a vonakodó ízlelőbimbóim nagyon is megbarátkoztak vele. Sőt!
Ilyen az eredeti ungarische carbonara, ami kolbászból készül
A carbonarát a legtöbb ember vagy friss tojásból készíti, ahogy azt kell, vagy tejszínt is rak bele. Nade hogy a kolbász adja meg a gerincét az egésznek, azt Te sem gondoltad!
Megcsináltuk Elvis Presley gyengéjét, avagy a világ leghizlalóbb szendvicsét
Ezt is megértük: a ZSÍRZSÚR második epizódjához érkezett, melyben most egy igazi király lakomáját fogom elkészíteni - méghozzá a rock and roll királyáét!

Korábbi bejegyzések