Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Véget ér a Trónok harca, és olyan stílusos bárokban siratják, ahová mi is szívesen betérnénk

A Trónok harca befejező évadát nem akármilyen pop-up bárokkal ünneplik - pontosabban siratják. Hatalmas trónok, látványos díszlet és pazar koktélok.

A téli időszakból legtöbbünk számára a december értékelhető, ami után a január és a február annál fájdalmasabb. De idén nemcsak a tavaszi idő miatt várjuk sokan az áprilist, hanem a Trónok harca – sajnos – befejező évada miatt is. Persze, a 7. évad kezdete a sorozat végét is előrevetíti, és aki emiatt a bánatát alkoholba fojtaná, egy Game of Thrones pop-up bárban meg is teheti.

A tavaszi premier előtt GOT-bárokat állítanak fel az USA-ban, Chicagoban, a Lincoln Park szomszédságában, ahol bárki kedvére megihat majd egy-két pohár sört, bort vagy koktélt, és sorstársaival közösen enyhítheti a sorozat vége fölött érzett fájdalmát. Jon Snow vajon mit inna?

A party fényét Jason Momoa sajnos nem valószínű, hogy emeli jelenlétével, de egy 20 dolláros VIP-belépőért cserébe Trónok harca ajándéktárgyakat kapnak a vendégek, és persze a bárban is különleges kiszolgálásban részesülnek. Már-már Cersei királynőként érezhetik magukat a VIP-jegyet birtoklók.

A pop-up bár a hírek szerint február 1-től március 1-ig várja a Trónok harca rajongóit. Lesz lovagi torna, heti egyszer kvíz az igazán felkészülteknek, és persze a vörös nászról sem feledkeznek meg a szervezők.

Íme, néhány kép, hogy is néz ki egy GOT pop-up bár:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virginia Hsu (@v_hsux) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nandita (@bird_in_a_storm) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anthony John De Lara (@ajthenomad) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@whiskeyrose624 által megosztott bejegyzés,

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

A Metallica nevével fémjelzett sört dobtak piacra – Megkóstolnád?

via

címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!