Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Idén nem szívhatsz a Szigeten, de kaphatsz pénzt egy pohárért
A Szigeten idén visszaváltható a pohár, tilos a szórólap és a nejlonzacskó, továbbá szívni sem szabad, legalábbis szívószállal nem. 
Elmentünk fesztiválozni, hogy kiderítsük, mit eszik az, akinek nincsen pénze
Bevettünk egy vérbeli fesztiválkempinget, és feltérképeztük, kinek milyen kaját rejt a sátra. Azt is kiszámoltuk, mennyi pénzből lehet kijönni egy nap, ha evésről van szó.
Kipróbáltunk 2 ultrabrutál mexikói kajáldát - burrito, taco és karamellizált velő
A buli utáni másnapos zabálások örök szeretője a tex-mex vagy simán csak mexikói konyha. Hatalmas burritokat és karamellizált velőscsontot tömtünk a fejünkbe.
Ez volt a világ első, kifejezetten melegeknek íródott szakácskönyve
Van szakácskönyv vegáknak, szingliknek és van melegeknek. 1966-os megjelenésével a The Gay Cook Book című szakácskönyv volt az első, amit a meleg olvasóközönségnek szántak.
Ezzel tömi a fejét a gyereked sutyiban - avagy így eszik egy 24 éves a nagyvárosban
Mi, fiatalok tudjuk, mi egészséges: a gyümölcsök és a zöldségek kellenek a teljes élethez, de mindig jön egy jó buli, és borul az egészséges életmódról szóló "maszlag".
Gyomorrepedést kaptunk félúton Oroszország és Japán között
Vegák és különlegességekre éhesek figyelem! Próbáljátok ki a japán és az orosz konyhát, mert biztosra mondhatjuk, hogy jól jártok vele!
Szavazz online a kedvenc furgonodra a Food Truck Show-n!
A te véleményed is számít, döntsd el, szerinted melyik ételfurgon volt 2018-ban a legjobb a Food Truck Show-n! Szavazz most!
Barangolások a Józsefvárosi piactól az Oktogonig. Most megmutatjuk neked az igazi ázsiai konyhát - VIDEÓ!
Jó hírünk van! Nem kell elhagynod az országot ahhoz, hogy autentikus ázsiai konyhát kóstolhass. Mutatjuk, hova menj egy jót enni!
Így etess meg egy srácot, aki nem eszik húst, pedig szeretne - A Crudoban és a Vegazziban jártunk - VIDEÓ
Hatalmas dijoni mustáros húsos szendvicsek és búzakolbászos nápolyi pizzák. Újabb tudósítást adunk a főváros legújabb streetfood-helyeiről.
Hogyan tévedj el Párizsban szándékosan, avagy így válj 3 nap alatt igazi franciává!
Párizsban 170 múzeum, 145 színház és 16 ezer üzlet van. Hogy hogyan lehet ezeket megnézni 3 nap alatt. Elárulok egy titkot, sehogy sem. Megmutatom, mit csinálj ehelyett!
5 rosszul ejtett külföldi kajanév - nézd meg, hogyan ejtik a bonyolult szavakat a járókelők!
Újból kimentünk az utcára, és a járókelőknek próbáltuk megtanítani a külföldi ételnevek helyes kiejtését. Szerintünk vicces lett a végeredmény, nézzétek meg!
2017. nagy átváltozásai - 5+1 hely, amelyek új arculatot, vezetőséget kaptak
Néha nehéz elbúcsúzni egy-egy étteremtől, szórakozóhelytől, kávézótól, de így elstartolhat egy új versenyző. Megmutatjuk 2017 legnagyobb átváltozásait.
2017 a bezárások éve volt? - 9 hely, amely sosem nyit ki többé
Sok étterem, kávézó, kocsma nyílt tavaly, de nem kevés helytől kellett elbúcsúznunk 2017-ben. Megmutatjuk mely helyekkel lettünk szegényebbek az elmúlt évben. 
Két idős hölgy megmutatja Budapestnek, milyenek az igazi vidéki ízek - VIDEÓ
Budapestet bevették a vidéki nagymamák! A Her programsorozat keretében két imádnivaló idős hölgy süt-főz a tohonya pestieknek. Megkóstoltuk, milyen egy igazán jó nagyikaja!
Felzabáltuk a legnagyobb karácsonyi vásárt - VIDEÓ
Annyi rosszat hallottunk a karácsonyi vásárokról, hogy kamerát ragadtunk és végig kóstoltuk az egyik legnagyobb budapesti karácsonyi vásárt. Pörköltre fel!

Korábbi bejegyzések