Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vásárlói segítettek a péknek, hogy beteg feleségével lehessen - Szívmelengető történet egy fánkozóból

A híradók rosszhír-cunamija után igazi felüdülés egy olyan történet, amiben az emberi jóság és az összefogás ereje mutatkozik meg egy jó ügy érdekében.

A kaliforniai Seal Beach-en a Donut City fánkozó tulajdonosai, Stella és John Chan hosszú évek óta várják a fánkimádókat kisboltjukba, aminek forgalma évről évre nő. Finom fánkjaik miatt sok törzsvendégük van, de az új betérők is rendszerint visszatérő vásárlókká lesznek. Közös szenvedélyükön kívül eddig túl sok mindent nem tudtak egymásról a fánkfüggő vásárlók és a bolt tulajdonosai.

A megható történet

Stellanál szeptemberben agyi aneurizmát diagnosztizáltak, és a műtétet követően otthon lábadozott. Férje, John eltökélte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb időt tudja beteg felesége mellett tölteni. Megélhetési forrásuk, a fánkozó azonban ezt a tervet megnehezítette, ugyanis John minden reggel 4:30 előtt kezdte meg a munkát azért, hogy nyitásra friss fánkokkal szolgálhasson, rendszerint viszont délután 3 óránál előbb nem tudta bezárni a boltot.

Egy nap azonban az egyik kíváncsi vendég, Caviola Dawn megkérdezte, miért nem látni mostanában a pék feleségét, John pedig elmesélte neki a történetüket. Caviola mindenképpen szeretett volna segíteni a házaspárnak, így összegyűjtötte a pékség potenciális vásárlóit, hogy már kora reggel mindent felvásárolják Johntól. 2 hete minden reggel özönlenek a vásárlók a fánkozóba, és mivel a hír eljutott a környező városokba is, a Seal Beach-i vevők mellet a szomszéd településekről is érkeznek jó szándékú fánkimádók. Az összefogásnak köszönhetően John már reggel 6:30-kor bezárhatja a boltot, és hazamehet ápolni beteg feleségét, amiért végtelenül hálás hűséges vevőinek.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

7 olyan krémes főzelék, aminek tuti nem állsz ellen

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!