Van éttermes vagy szállodás projekted? Ide nevezd be!

Jön Magyarország egyetlen megmérettetése, ahol a vendéglátó- és szállodaipari dizájn lesz a fókuszban, és idén először elismert nemzetközi zsűri értékeli a pályázatokat.

Ha volt nemrégiben éttermes vagy szállodai arculati projekted, akkor ne hagyd ki a megmérettetést! Összeírtuk neked a legfontosabb tudnivalókat, hogy kedvet kapj és beinduljon benned a versenyszellem. A zsűri tagjairól itt találsz információt!

Egy tavalyi nyertes, a ZONA bar

A verseny célja

A egyedülálló verseny szeretné felhíni a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.

Melyek az elbírálás főbb szempontjai?

  • Fontos az eredetiség, kreativitás, érthetőség és átláthatóság.
  • A zsűri külön figyelmet fordít akivitelezés minőségére, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangjára.
  • Étlap- és itallap-design kategóriában értékelik a pályázott munka regionalitását, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezését, valamint tartalmi és kivitelezési szempontból is felmérik a beérkezett anyagokat.

Még egy pillanatkép a ZONA bárból

Milyen kategóriákban lehet nevezni?

A Gastro és Szálloda főkategóriákon belül belsőépítészeti és dizájn kategóriákban várják a projekteket.A kategóriák részletes listájáért kattints ide! Sőt, ha egy adott projekt nem valósult meg, akkor sincs veszve semmi, mert kedvezményes nevezési díjjal idén először terv/concept munkákkal is versenybe lehet szállni.

Egy másik tavalyi nyertes: az Avalon Ristorante

Meddig lehet leadni a pályázatokat?

2017-ben először a nevezőknek több mint egy hónap áll rendelkezésükre összeállítani az anyagokat. A leadási határidő: 2017 június 30.

Hogyan lehet pályázni?

A versenyre az eddigi évektől eltérően már online tudtok nevezéseket feltölteni. A folyamat ezzel leegyszerűsödött, de van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni. A részletekért kattints ide! Nevezz és mutasd meg, hogy tiéd legjobb vendéglátóipari dizájn projekt!

További információért és nevezési díjakért kattints ide!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?