Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tudod, mi az a tésztatáncoltatás? Ebben a kínai étteremben olyan show-t láthatsz, amitől eláll a lélegzeted

Mire számítasz, ha betérsz egy kínai étterembe? Finom ízekre, újszerű fogásokra, és egy kis táncra? A Haidilao Hot Pot étteremben megkapod!

Mindannyian láttunk már bartendert, aki látványosan és ügyesen zsonglőrködött a poharakkal és a shake-errel, de olyat, aki tésztát táncoltatott, még nem. Kínában olyan dolgokkal találkozhatunk, amikre az itthoni éttermekben nem sok esélyünk van.

Étterem, ahol a tészták táncolnak

A kínai Haidilao Hot Pot étterem nemcsak fűszeres fogásokkal és szép enteriőrrel, hanem valami egészen különleges dologgal, asztali tésztashow-val is várja a vendégeit. Az étteremlánc dolgozói Kínában és Kaliforniában szórakoztatják a vendégeket egy nem akármilyen tánccal. A Haidilao Hot Pot-ban biztos, hogy senki sem kanalazza unott tekintettel a levesét, mert az, amit a tésztazsonglőrök véghez visznek, nem mindennapi mutatvány.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ishani Niyogi (@ishaniniyogi) által megosztott bejegyzés,

Ahogy az egy hot pot étteremben szokás, te választod ki, milyen zöldséget, halat, tenger gyümölcseit vagy húst szeretnél enni, majd az asztal közepén rotyogó, finoman fűszerezett levesben megfőzöd. Itt azonban a gőzölgő, illatos ételek és szószok mellé olyan látványos show-t is kapnak a betérők, amitől eláll a lélegzetük. A tésztatáncoltató a levegőben nyújtja ki a tésztát, egészen hosszúra, szinte mint egy ugrókötél, majd néhány látványos mozdulat után a forró edénybe teszi.

A Haidilao Hot Potban felszolgált ételek önmagukban is élményt jelentenek, de a tésztatáncoltatás biztos, hogy felejthetetlenné teszi az éttermet. 

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Nemsokára Valentin-nap: fejezd ki az érzelmeidet marhahúsos virágcsokorral!

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!