Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

SZABADTŰZ: Serpenyős fahéjas csiga az erdőben? Na még mit nem!

Vége a télnek, végre itt a tavasz, szóval irány a természet, csináljunk fahéjas csigát! Várj, mit?! (x)

Jól láttad, kivételesen nem babfőzelék lesz kint a menü, hanem egy édesség – érdekesség, hogy Amerikában abszolút bevett szokás az erdőben nekiállni fahéjas csigát összerakni a szabadban. Különbség viszont, hogy ők a félkész terméket húzzák nyársra és sütik meg…nem úgy, mint most én!

Receptért klikk ide!

Szóval ahogy kisütött a nap, ki is húztunk a szabadba, ahol összepattintottam ezt a bizonyos fahéjas csigát - bevallom, én ezt a változatot jobban imádom, mint kakaós rokonát. Nagyon nagy ördöngösségnek tűnik, de higgyétek el, nem az, és a Szabadtűz történetében először végre egy desszert is helyet kapott a repertoárban – mert egy kirándulás után nem csak sósra éhezünk!

Ezt a Szabadtűz epizódot láttad már?

Szabadtűz: Duna-parti party ananászos sertéssel a szabadban - grillezz egy utolsót!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!