Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
SZABADTŰZ: Serpenyős fahéjas csiga az erdőben? Na még mit nem!
Vége a télnek, végre itt a tavasz, szóval irány a természet, csináljunk fahéjas csigát! Várj, mit?! (x)
Szabadtűz: Duna-parti party ananászos sertéssel a szabadban - grillezz egy utolsót!
A nyár az utolsókat rúgja, de mondjuk azt rendesen, így hát grilleztünk a Duna-parton egy csodálatosat, méghozzá a következő főszereplőkkel: Röfi, Ananász és Teriyaki.
Ez a legjobb egyedényes paradicsomos tészta...és egyben irtó pöpec túrakaja is!
A komolyabb fizikai igénybevétel előtt és után is illik rendes mennyiségű szénhidrátot fogyasztanunk. Ez alól nyilván nem képez kivételt egy durván kiadós túrázás sem!
Rament főztem az erdőben, avagy a zacskós leves a mennybe ment
Itt a tavasz...helyett: forró nyár! Így hát egyből be is vetettük magunkat az erdőbe, és a ramenezőket meghazudtolva elkészítettük a kedvenc tésztás levesem erdei megfejtését.
Szabadtűz speciál Hollandiából a tengerpartról, grillezett osztrigával
A mostani Szabadtűz rendhagyó módon Hollandiából jelentkezik, méghozzá egy vendégvideó keretében. Rajongj Te is velünk együtt a tengerpartért, és annak ehető kincseiért!
Csókollak, böjt! - avagy szalonnás palacsinta a hóviharban, amiből egy falatot se ehettem
Az elmúlt időkben mindenről írtam, legyen szó Szkopjéről vagy a böjtömről, a főzés viszont így télvíz idején picit háttérbe szorult - nem jó ez így, szóval most pótlom!
Második böjthetem zseniális falafellel, poharas ramennel és vega szerelemmel
Második hetem is eltelt a böjt jegyében, és bár megkésve kicsit, és meg is törve - kösz, influenza! - , de újra jelentkezem az élményeimmel.
Első böjthetem: hús helyett tofu, bacon helyett kókusz, és még az alkoholmentes sörtől is berúgtam
Vajon mi történhet az emberrel egy hét alkohol és hús nélkülözése után? Konkrétan semmi, de kösz, jól vagyok, és ezt bővebben is kifejtem a beszámolómban!
Februárom hústornyok és alkohol nélkül - azaz ilyen az én böjtöm
Hús, hús, hús - egyél húst! Ezzel a kijelentéssel én maximálisan tudok azonosulni...kivéve februárban, mert a február az más! Akkor se hús, se szesz, mégis várom minden évben.
Csevaptúladagolást kaptunk Szkopjéban, és 800 Ft-ból jóllaktunk
Pár hónapja jött az ötlet, hogy el kellene menni valamelyik csevapfellegvárba egy hétvégére szétenni magunkat, csak a helyszín volt kérdéses.
Emberméretű túrazsákból pattintottam olyan vajas csirkét a Tátrában, hogy csak na
A nyári emlékeket télen a legjobb visszapörgetni a fejünkben...például azt az esetet, amikor  emberméretű túrazsákomból olyan wannabe vajas csirke pattant ki, hogy csak na!
Könnyed, verítékmentes kirándulás a Mátrában, sült céklás-diós pirítóssal és borral
Mátrai kirándulásom most is - mint mindig - komoly fáradtsággal ért véget, ezért volt jó a végén összedobni egy gyors, sült céklás-gomolyás uzsonnát. (x)
Parázs hangulat Etyek szőlősorai között - avagy sült karaj szőlőmártással és kecskesajttal, saját kézből
Etyek, várjál, megyek! Ezt sose hagyhatom ki, de igazából miért is tenném? Számomra ez a kis falu még sokkal többet jelent, mint a kiváló borok, vagy a híres filmstúdió. (x)
Tokaji aszús libamell mazsolával és puliszkával - mindezt a szőlőtőkék közt, a szabadban rittyentettem össze
Mondom én, hogy ősszel a legszebb a természet, és ez többszörösen érvényes Tokajra, melyet megfűszerez az aszú és a libalakoma a szabadban - ez Márton-napon kijár nekünk! (x)
A levendula egyáltalán nem a szekrénybe való...hanem például a húsgolyóba!
Pannonhalmáról sokunknak az Apátság jut elsőre eszébe, pedig joggal híres levendulaföldjéről is. Én most a húshoz is dobtam egy keveset a virágból, ezt nézzétek! (x)

Korábbi bejegyzések