Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Saláta ősszel? Naná! Ezzel a 3 mennyei őszi darabbal biztos nem fogsz mellé!
Sokan azt gondolják, a saláta nyári műfaj - mikor hőség van, akkor jól esnek a könnyed fogások. De egészséges és laktató salátát ilyenkor is ehetünk - hoztunk is 3 receptet!
Melegítő ételek novemberre - ha itt az ősz, ezekkel a fogásokkal készülj!
Lassan csak eljön az igazi ősz, hűvös, nyirkos idővel - ilyenkor igazán jólesnek a testet-lelket melegítő, szaftos, laktató házias ételek. Négy ilyet hoztunk most nektek!
4 bundás, őszi gyümölcs - mert nem csak az almának áll jól a pongyola!
Itt a bundázott alma szezonja, de nem kell ám a klasszikusnál megállnunk, hiszen sokkal színesebb ez a műfaj, csak legyünk bátrak és kísérletezzünk! Íme néhány inspiráció.
„A jófajta semmi a legnagyobb érték” - Fónagy Dóra belsőépítész mesél a Stand étteremben végzett munkájáról
Hogyan szolgálja egy jó design a profi gasztronómiát? Fónagy Dóra építész-designer a nyáron megnyílt Stand étterem példáján keresztül ad választ a kérdésre.  
Itt aztán semmi sem megy kárba - tudd meg te is a BrandFestivalon, hogyan lehet pazarlás nélkül főzni!
Az idei BrandFestivalon a METRO Gasztroakadémia ad inspirációt és áttekintést napjaink élelmiszer- és vendéglátóipari trendjeivel kapcsolatban.
3 kiadós és finom őszi étel húsmentesen, plusz 1 különleges desszert
Amikor laktató, melengető ételeket szeretnénk az asztalra tenni, leggyakrabban a húsfélékhez nyúlunk. Most megmutatjuk melyek a kategória legjobb húsmentes változatai!
Amikor felüti a káosz a fejét a fine diningban - új vizekre evez a Baraka
Ősszel új fejezet kezdődik a Barakában. A fine dining étteremben a káosz veszi át az irányítást. 
Végre! A hazai Costa Coffee 100%-ban lebomló szívószálra váltott
Az egyszer használatos műanyag szívószálak helyett lebomló kukoricarostokból készül az új változat kerül az italunkba a Costa kávézókba.   
Kiderült, hol kaphatod a legjobb street food fogásokat Magyarországon
2018-ban először vesz részt hazánk a European Street Food Awardson. Magyarországot a világ egyik legrangosabb street food versenyének döntőjén a CUPÁKOS képviseli.  
Húsz év után tulajdonost vált a kultikus Centrál Kávéház
Közel 20 év után nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembergárda veszi át a Centrál Kávéházat.   
A közel-keleti, illatos finomságok elkészítése sokkal könnyebb, mint gondolnád - Mesés receptek Sabrina Ghayourtól
 Sabrina Ghayour világszerte sikeres szakácskönyve, Az Ezeregy éjszaka ízei bebizonyítja, hogy a közel-keleti konyha finomságait mi is könnyedén elkészíthetjük.   
Black is back! - jön az ősz legújabb divatőrülete, a FEKETE étel és ital
Még ki sem hevertük nyárról a színes mintás trendet, most máris megpihenhet a szem: fekete lesz minden!
Titkos helyszín, hófehér öltözék, legendás festmények - ez volt a 2018-as Le Diner en Blanc
Az eső sem moshatta el a hófehérben pompázó Le Diner en Blanc vacsorát - a zord időjárás ellenére is szuper hangulatban telt az este!
Itt a pezsgőforradalom - sorra nyílnak a champagne-bárok
Champagne-bárok nyílnak a főváros vendéglátóhelyein belül, ahol a legjobb champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak.
Itt a Nespresso 5 új őszi kávékapszulája
Az új kávékollekció a világ különböző országaiból származó kávéival kalauzol el minket a termőterületek és a különleges kávéfeldolgozási eljárások világába. 

Korábbi bejegyzések