Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pastahajó - ezentúl csak így főződ a tésztát?

Ha azt hitted, hogy tésztát főzni csak egyféle módon lehet, akkor tévedtél! A konyha világának forradalmasítója vajon a tésztafőző-hajó lesz?

Teljesen jogos a kérdés, hogy miért akarna valaki a mikróban tésztát főzni? Hiszen ez az egyik legegyszerűbb konyhai alapművelet, amihez túl sok jártasság sem szükséges, maximimum egy időzítő szerkezet, ami figyelmeztet minket, mikor jár le a csomagoláson jelzett idő, és főtt készre a tésztánk.

Én magam két esetben tudom megindokolni a mikrós tésztafőzés létjogosultságát. De, hogy mi ez, illetve hogy hogyan vizsgázott a tesztünkön ez a kütyü, az alábbi videóból mind kiderül, mert természetesen kipróbáltuk:

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ikonikus sorozatok ikonikus koktéljai 1. Ezeket felhajtva Carrie Bradshaw is csámpázva megy haza

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

firstlady
firstlady Wed, 2018-05-16 09:04

Én nem értékelném "beváltnak" ezt a bigyót. A kipróbálójának egy kevés érzéke és sok szerencséje volt a használatához. A terméken se a víz mennyisége, se a főzési idő nem volt feltüntetve, totál lutri volt, hogy véletlenül eltalálja-e. Bár az is lehet, hogy közben háromszor megnézte, jó-e már, csak azt kivágták a videóból. A tészta sótlansága miatt se kapott a fejéhez, mikor - meglehetősen gusztustalanul - elkezdte falni. Pedig a filmecskében látottak szerint kifelejtette a sót...
Se használati utasítás, se a dobozon ígért receptfüzet... ez bizony a szokásos gagyi "kínai" bóvli.