Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mostantól a kedvenc food truckod az irodaajtód elé gurul majd

Food Truck Office Tour az éhes irodistáknak - avagy mostantól a kedvenc food truck-odból ebédelhetsz az uncsi irodai menza helyett.

2018 tavaszán új startup-pal bővült a foodtruck-szektor. Ezúttal azonban nem egy sokadik büfékocsi, hanem egy ötletes vállalati szolgáltatás gurult a színre. A StreatRight elnevezésű event cég a szektorban főszezonnak mondható tavaszi és őszi időszakban egy többállomásos ebédszolgáltatással állt elő kifejezetten a sok száz illetve sok ezer dolgozót számláló multicégek számára. 

A koncepció egyszerű: a StreatRight a legmenőbb és legmegbízhatóbb hazai food truck-okat közvetíti ki a nagyvállalatok irodaházaihoz. A projekttel itt ismerkedhettek meg bővebben.

"Rengeteg munkahely küzd az ebédválaszték szűkösségének problémájával. De még ha jó is a menza, és a környék is jól ellátott, az ember hamar kipipálja az összes lehetőséget" - fogalmazta meg a projekt insight-ját Varjú Linda, projektmenedzser.

"Több mint 20 truck-ból álló portfóliójával erre a problémára nyújt megoldást a Streat Right szolgáltatása. A manapság igen divatos foodtruck-szolgáltatást házhoz visszük partnereinknek. Egy ízletes street food elfogyasztása a szabad levegőn nagyon fel tudja dobni egy irodista napját. Ráadásul a szolgáltatás a cégnek nem kerül semmibe" - fogalmazott Ónodi Szabó Mátyás, ügyvezető.

A food truck eseményekre specializálódott cég szolgáltatásai 2019-ben tovább bővülnek egy teljesen egyedülálló, csapatépítő tréninghez hasonló szolgáltatással, melynek során a dolgozók kitalálhatják saját streetfood-bizniszüket, és kipróbálhatják magukat egy food truckban tervezéstől a tálalásig.

Bővebb információt itt találsz!

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ez a kávézó egy az egyben úgy néz ki, mintha képregényesek rajzolták volna, itt minden 2-dimenziós!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!