Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mesés LeCreuset edények Valentin-napra. Vigyázat, nehéz ellenállni nekik!

A LeCreuset csodás, szív alakú edényekkel készül Valentin-napra. Akad köztük öntöttvas sütőedény, de szilikon-edényalátét is.   

Legyünk őszinték, a Valentin-nap nem nem pusztán a szerelem ünnepe, hanem a költekezésé is. Sokaknak február 14-e pompás lehetőség arra, hogy vásárlásra csábítsák az érzelmeseket, és mindazokat, akik úgy érzik, a Valentin-nap szuper ürügy arra, hogy büntetlenül rózsaszín szíveket, fodrokat, és egyéb "klasszikusan lányos" dolgot szerezzenek be - akár saját maguknak. 

A francia LeCreuset jó minőségű, és borsos áron forgalmazott konyhai edényeiről híres, na meg arról, hogy az ő öntöttvas főzőedényük volt egykor a legendás Julia Child kedvence is. A cég az idei Valentin-napot is "teljes fegyverzetben, nehéztüzérséggel" várja. Ajánlatukban több, mint 10 különböző, szív alakú termék található. Többek között öntöttvas sütőedények, szilikonos és tapadásmentes sütőformák, felfújtak készítésére szolgáló kis kerámiaedények, de még egy fondükészlet is szerepel a kínálatban.

A legdrágább tétel a listán egy öntöttvas sütőedény, ami 36 ezer forintba kerül, a legolcsóbb pedig egy 2500 forintos, szilikon-edényalátét.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Íme, a legkülönlegesebb olasz tészta, amit még Jamie Oliver sem tud elkészíteni - pedig próbálta!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!