Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Március 20-án mindent ellepnek majd a macaronok - és mi ezt egyáltalán nem bánjuk

Március 20-án, a nemzetközi macaron napon idehaza is elmerülhetsz a különböző cukrászdák macaronjainak ízeiben, színeiben. 

Az elmúlt években tagadhatatlanul kialakult az, kinek melyik a kedvenc macaronbeszerző-helye. Ha időnként megkívánjuk, meglátjuk egy magazinban vagy csak az eszünkbe jut, esetleg gasztroajándékot szeretnénk adni valakinek, akkor már tudjuk, hová kell menni.

Gyakori kérdés: te tudod, hol lehet kapni jó macaront? Nagyon nem mindegy, hogy egy kiszáradt, túl édes szörnyűségre áldozod a pénzed, és adod fel átmenetileg cukormentesen, fegyelmezetten vitt életed, vagy a macaronozás tényleg egy olyan élmény lesz, amiről azt gondolod, jó, ez a falat megérte.

Mindenkinek vannak tippjei, de honnan tudod, hogy máshol milyen a macaron, ha ki sem mozdulsz a törzshelyedről? Tudjuk, a bizonytalanság veszélyes faktor, különösen ha macaronról van szó.

Egy macaron nap arra is jó, hogy alávessük magunkat kénytelen-kelletlen egy nagy macarontesztnek: végigkóstoljuk, hogy ezt vagy azt a macaront hogyan készítik itt-ott, és esetleg általunk még ismeretlen cukrászdák, műhelyek termékeit is kipróbáljuk.

A Macaron Napon azt is megtapasztalhatod, hogy mennyire jó élmény lehet így összeverődni egy nagy rendezvényen, és halmozni az élvezeteket, nézegetni a látványos pultokat, és tömni magunkba a színes finomságokat korlátok nélkül.

A Macaron Napon mindig találkozhatunk valamilyen újdonsággal. Például egy olyan megszállott műhellyel, akik eddig rejtőzködtek, és akiknél felejthetetlen élményben lesz részünk. Érdemes ellátogatni tehát idén is a Macaron Napra március 20-án, kedden. Ez ugye egy nemzetközi "ünnepnap", ezért a szervezők nem tudják hétvégére tenni a rendezvényt. Így kénytelenek leszünk egy kedd délutánon önfeledten ünnepelni New York-i, párizsi, és más nagyvárosbeli sorstársainkkal együtt.

A Macaron Nap minden évben a bevételből és a megmaradt macaronokból egy vagy több jótékonysági szervezetet is támogat, szóval miközben jól érezzük magunkat, másokon is segítünk.

Vészesen fogynak az elővételes jegyek, érdemes mielőbb lecsapni egyre!...Ide kattintva te is vehetsz jegyet

  • Macaron Nap
  • március 20., kedd, 15 – 19 óráig
  • Tesla Budapest, Kazinczy u. 21.
  • http://macaronnap.hu

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A Le Creuset is virágba borulva köszönti a tavaszt - itt az új kollekció!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!