Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már nemcsak Dubaiban lehet nyalni, hanem az odavezető úton is!

Idén nyáron az Emirates légitársaság tovább bővíti kényelmi szolgáltatásainak körét, minden utasa számára ingyenes fagylaltot kínál a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren.
Az Emirates légitársaságról eddig is tudni lehetett, hogy luxusszolgáltatásokkal kényezteti az utasaikat, ez a nyári időszakban sincsen másképp. A különböző gyermek- és családbarát opciói mellett az Emirates június 15. és augusztus 31. között minden utasa számára ingyenes fagylaltot kínál a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren.
 

Az Emperor márkájú fagylaltot a légitársaság saját catering részlege készíti el és az elkövetkező három hónapban közel kétmillió adagot szolgálnak majd fel.

Az Emirates utasai olyan ízek közül válogathatnak, mint a csokoládé, a vanília, a datolya-arab kávé, valamint a mangó és a citromsorbet. A hűsítő finomságokat a légitársaság a legsűrűbb járatindulási időszakokban szolgálja fel a hét minden napján: éjfél és hajnali 3 óra között, délután fél 1 és fél 3 között, valamint este 6 és 9 között a Dubaji Nemzetközi Repülőtér 3-as terminál induló és átszálló oldalán. Az Emirates népszerű Emperor fagylaltjai jelenleg is elérhetők néhány európai és egyesült királysági járat Prémium osztályain, valamint a Dubaji Nemzetközi Repülőtér hét Emirates lounge-ában.

Azok, akik családdal utaznak, a hűsítő újdonság mellett a légitársaság már meglévő családbarát szolgáltatásait is élvezhetik: elsőbbségi beszállás, speciális gyerekmenük, exkluzív játékok, az ice díjnyertes fedélzeti szórakoztatórendszer gyermekcsatornái és a Lonely Planet Kids fedélzeti foglalkoztató csomag várja a legkisebbeket. Az Emirates Skywards, a légitársaság díjnyertes hűségprogramja pedig úgynevezett “My Family” ajánlattal bővítette kínálatát, amellyel a családtagok az Emirates járatain közösen gyűjthetik a Skyward mérföldeket, így hamarabb válthatják be az érte járó kedvezményeket.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Kenjetek ti is zöld slime-ot a krumplitokra! - avagy itt az új amcsi őrület, az ehető slime

 


 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!