Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lady Gaga és Bradley Cooper első találkozója egy tál spagettivel indult

A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út...de legalábbis egy főszerepig. Lady gaga spagettije megtette hatását: Bradley Cooper azonnal a szívébe - és filmjébe - zárta.

Lady Gaga és Bradley Cooper kettőséről zengenek most az internetek – a páros ugyanis közeli barátságba került közös filmjük, a Star is Born (Csillag születik) forgatása során. A film, melyben mindketten énekelnek (igen, Bradley Cooper is, saját hangján) a férfi első rendezése, Shallow című közösen írt betétdaluk azóta díjak tömkelegét söpörte be, sőt, Lady Gagát – és a dalt is – Oscar-díjra jelölték.

Aki látta, általában vagy nagyon odavolt érte, vagy kicsit sem. Mi ezúttal nem ítélkeznénk, viszont azt elmeséljük – a delish után szabadon – , hogyan indult kettejük kapcsolata. Mert állítólag egy tál spagettivel.

Cooper saját bevallása szerint már 2016-ban eldöntötte, hogy Gagával akarja megcsinálni filmjét – ekkor látta ugyanis először énekelni egy jótékonysági gálán, Los Angelesben.

Stefani Germanotta (aka Lady Gaga) Edith Piaf dalát, a La Vie en Rose-t adta elő, Bradley pedig rögtön tudta, hogy ez a dal ha esik, ha fúj, szerepelni fog filmjében. 

„Nem is ismertem Lady Gaga munkásságát. Mikor a jótékonysági gálán felkonferálták a vendégszereplőt, megjelent Stefani a hátranyalt hajával” – emlékszik vissza a rendező. (A jelenet egyébként a film elején is hasonlóképpen zajlik.) 

Cooper azonnal felhívta Gaga ügynökét, és találkozót kért.

„Elkocsiztam Malibuig, és a következő, amire emlékszem, hogy húsgombócos spagettit eszünk a verandáján.”

Első találkozójukról és a közös munka lehetőségéről így mesél az énekesnő:

„Ahogy megjelent nálam, én pedig ajtót nyitottam neki, azonnal éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk.”

Bespagettiztek, zongoráztak, énekeltek, a kémia azonnal egyértelmű volt, ahogy az is, hogy Bradley Cooper lesz a film másik hangja.

„Elképesztő hangja van, szívvel-lélekkel énekel” – mondta róla Gaga.

Bradley Cooper hasonlóan vélekedik megismerkedésükről:

„Már tíz perc után házikosztot ettünk, és én imádom a hasam. Közös kapcsolódási pontunk, hogy mindketten olasz-amerikai családból származunk, ahol kiskorunk óta meghatározó az étkezés, a főzés élménye.”

Az együttműködés közhelyesen szólva is gyümölcsöző volt, a film megszületett, az Oscar-átadó pedig még csak most jön...

Ezt láttad a ízHUSZÁR magazinon?

Piszkos kis kajatitkok – öt sztár és kedvenc egészségtelen nassjaik

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!