Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Kultúrfelvágott: Testvérárulás az örök jég birodalmában – elkészítettük a Narniából is ismert török csemegét
Ezúttal a Narnia című kalandfilm és az abból (is) elhíresült török csemege került terítékünkre – ha kíváncsi vagy, hogyan készül ez az oszmán eredetű ínyencség, kattints!
Kultúrfelvágott: Olasz módra készítettünk gigászi méretű tésztarakottast, amiből az egész szerkesztőség jól lakott
A fiatal és jóképű Stanley Tucci fehér öltönyben főz – hát kell ennél több? Ha igen, az se baj, az Olasz módra ugyanis az egyik legjobb és leggusztusosabb gasztrofilm.
Kultúrfelvágott: a Családom és egyéb állatfajták írója, Gerald Durrell és édesanyja kedvenc receptjei
Korfu nemcsak a legzöldebb görög sziget, de kulturálisan is az egyik legizgalmasabb – nem véletlenül választotta lakhelyéül az angol Durrell család az 1930-as években.
Kultúrfelvágott: Elkészítettük Cooper ügynök Twin Peaks-beli reggelijét - pont olyan isteni, mint ahogy tűnik
David Lynch sok különc karaktert adott a mozgókép-történelemnek, közülük is talán a Twin Peaksben nyomozó, kávéfüggő Cooper különleges ügynök a legismertebb.
Kultúrfelvágott: Hédi néni karalábés tésztája, amit még a férjed is megenne
Gyermek a húszas években, fiatalasszony a lágerban, üzletvezető a Kádár-korszakban - egy XX. századi sors ízeit kóstolhatjuk meg a Szakácskönyv a túlélésért című darabban.
Kultúrfelvágott: A lelkész, a neonáci és az almafa – avagy Ádám almái és a dán almás pite
Minden nemzetnek megvan a saját verziója az almás pitére, a dánoké  az æblekage - ilyesmit készít az Ádám almái címszereplője is a film vége felé. Próbáljátok ki Ti is!
Kultúrfelvágott: elkészítettük Clemenza húsgolyós spagettijét a Keresztapából
Egy tökéletes film és egy csodás tésztaétel a mai menü: íme a Keresztapa és Clemenza híres húsgolyós spagetticsodája!
Kultúrfelvágott: itt a híres angol karácsonyi puding, ami még Hercule Poirot tetszését is elnyerte
Ezúttal a mindenki által ismert detektív, Poirot egyik esetét és egy abban kulcsszerepet játszó karácsonyi desszertet hoztunk nektek, íme: A karácsonyi puding rejtélye!
Kedvenc kajajeleneteink klasszikus karácsonyi filmekből - Juharszirupos spagetti, sajtos pizza, tojáslikőr
Karácsonyi, illetve gasztronómiai témájú filmekről többször írtunk már, így nem maradt más hátra: összegyűjtöttük a kedvenc ételközpontú jeleneteinket karácsonyi filmekből! 
Kultúrfelvágott: elkészítettük a Csengetett, Mylord? Mrs Liptonjának meggyes pitéjét
Ha nem tudnád, mit csinálj a nyáron eltett meggyből, most adunk egy tuti tippet: készítsd el a Csengetett, Mylord? szakácsnőjének híres meggyes lepényét! Az finom lesz!
Kultúrfelvágott: megsütöttük Harisnyás Pippi igazi svéd gyömbéres kekszét - igen, a bútoráruházast!
Ezúttal egy sokak által szeretett gyerekkönyvsorozatot és egy abban is szereplő isteni süteményt hoztunk nektek: íme Harisnyás Pippi és a svédek méltán híres gyömbéres keksze!
Kultúrfelvágott: Sült, zöld paradicsom
Új cikksorozatunkban egy-egy filmet vagy könyvet, és egy-egy, abban meghatározó szerepet játszó ételt hozunk nektek. Első fogás: Sült, zöld paradicsom és a címadó csemege!
Kultúrfelvágott: ikonikus sorozatok ikonikus koktéljai 1. Ezeket felhajtva Carrie Bradshaw is csámpázva megy haza
Már csak egy hajszál választ el minket a nyártól, és a jól megérdemelt pihenéstől – ehhez hoztam Nektek két egyszerű, frissítő koktélt, méghozzá két klasszikus sorozatból.
Kultúrfelvágott: török boza, Orhan Pamuk tiszteletére
Hogy micsoda? Nem, még véletlenül sem bodza. Hanem boza, ami nem más, mint egy búzából erjesztett ital, ami igen népszerű a Közel-Keleten, így Törökországban is.