Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy jó étteremmel kevesebb lett a fővárosban: bezár a Márga Budapest

A Márga Budapestet üzemeltető Geoholding Zrt. tulajdonosi szerkezetében történt változások miatt bezár az étterem. 

VISZLÁT BUDAPEST! Ezeket a meghökkentő szavakat olvashatjuk a Márga Budapest Facebook-oldalán. A rövid posztból kiderül, hogy a Márga Budapestet üzemeltetető Geoholding Zrt. tulajdonosi szerkezetében változások történtek, és az új vezetés úgy döntött, bezárja az éttermet. 

A csopaki Márga Bisztró 2015-ben nyílt meg a Szent Donát Birtokon, majd egy évvel később a csapat a fővárosban is kipróbálta magát, és Márga Budapest néven nyitott éttermet a belvárosban. A budapesti bisztró is gyorsan népszerűvé vált. 2017-ben a The New York Times szerkesztői listát készítettek arról az 52 városról, országról vagy akár tájegységről világszerte, ahova érdemes elutazni. Budapest ötvenedik lett a felsorolásban, amelynek készítői két éttermet is ajánlanak az idelátogatóknak. A Szimply mellett a másik a Márga Budapest volt. 

A bisztró által közzétett posztban olvasható, hogy az étterem korábbi tulajdonosa rövid, gyógyíthatatlan betegséget követően elhunyt. Ez az oka a vezetőség szerkezetében végbement változásoknak. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ezekhez a Rubik kockákhoz nem szuper okosnak kell lenned, hanem nagyon éhesnek

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!