ízHUSZÁR exkluzív: Lakatos Márk ismét Máltáról hozott nektek egy patent meccsnézős kaját

Lakatos Márk egyenesen Máltáról jelentkezik legújabb főzős videójával, amiben megmutatja, hogyan is néz ki egy jó kis snack a szigetországban. 

Legutóbb egy igazán könnyed szendviccsel készültél. Most milyen hamisítatlan máltai fogást mutatsz nekünk?

Ez a babos dip egy igazi társasági kaja! Egy hatalmas közös társasozásnál ugyanolyan jó, mint egy meghitt beszélgetős estén. És bár én nem nézem a foci vb-t, de egy ilyen kis dip bármilyen meccshez kitűnő választás. Ha vigyázni szeretnénk az alakunkra, akkor is tök jó, hiszen friss roppanós zöldségeket vágtunk össze hozzá.

Lakatos Márk babos mártogatós a receptjétitttalálod!

Mitől izgi ez a mártogatós és ital kombó, amit készítettél?

Nyáron senki nem akar a konyhában robotolni és megfőni a melegben. Ez a kis mártogatós és a könnyed nyári ital percek alatt összedobható. A mártogatós babból készül, és a pikánsságát egy kis füstölt, őrölt pirospaprikával adtuk meg. A rozmaringos vodka, amit mellé kínálunk, bárkinek az otthonában megteremtheti a tengerparti hangulatot. Mi ott Máltán ennél szebb és jobb nyáresti lakomát nem is készíthettünk volna. Próbáljátok ki mindenképpen!

Babos dip Lakatos Márktól

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

A világ egyik legjobb séfje hihetetlen helyen nyitott új éttermet

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek