Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a GASTRO&HOTEL DESIGN AWARD, amiben a legdesignosabb étterem nyerhet

Magyarország egyetlen olyan versenye, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. 

Mi is ez a verseny?

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb designversenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül.

Mivel lehet pályázni?

Egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton indítható bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.), illetve szálláshely. A versenyen korábban résztvevő / nyertes vendéglátóegységek és szálláshelyek újra nevezhetőek.

Újdonságok:

Belép a kategóriák közé egy eddig nem szereplő téma: ez a Fashion, kiegészítők, amelyben a szokásos vendéglátói kiegészítők mellett például munkaruha témában is lehet mostantól nevezni.

Az idei verseny kiemelt kategóriája a Storyboard, mivel a világ trendjei egyértelműen azt bizonyítják: ha története, sztorija van egy adott szálláshelynek vagy vendéglátóhelynek, az most nagy vonzerő a vendégek számára, ez jelenti az egyediséget, a sikert.

MÉG TÖBB RÉSZLET ITT!

Ezt láttad?

7 szuper vidéki étterem, amiket tényleg érdemes meglesned

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!